Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
Ha a gyártó honlapjáról nem is (mert az átdob az Amd re, ott megy csak 1 évet lehet visszakeresni), de a [www.guru3d.com] oldalon szerintem megtalálható egy régebbi driver. Connect3D vel nem tudok szolgálni, a Sapphire-m "OEM" csomagolásban vettem.
-
stopperos
senior tag
Esetleg ami eszembe jutott: nekem régebben alergiás volt rá, ha az FSB-t emeltem (hiába állítottam fixre az AGP/PCI órajelet) ilyenkor ki-be kapcsolgatta a monitort 5 percenként, és néha vissza sem állt. Ez csak akkor fordult elő, ha normál módban voltam. VGA-n vagy csökkentetten simán vitte. A megoldásom erre az volt, hogy nem járattam többet magasabb fsb-n.
-
Badman 4ever
őstag
Csökkentett módban állítsd be a CCC-ben. Van egy ilyen fül, hogy Monitor Properties. Ott állítsd be, hogy maximum 85Hz legyen a frissítés. Nyomj OK-t és a Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások/Speciális/Monitor menüpont alatt állítsd be a 85Hz-et. Ha így se menne kezdd előlről az egészet alacsonyabb frissítésen (pl. 75 vagy 60Hz). Ha 60Hz-en se megy normál módban az XP, akkor nem a frissítés a probléma.
-
Badman 4ever
őstag
Itt keresgélj valami régebbi Catalystot: Drivers.hu
Esetleg Omega drivert is felrakhatsz: Omegadrivers.net
De a legújabb Catalyst is támogatja a 9600-as szériát.
Nekem is az van fenn a 9600XT-mhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, olcsó vga beszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest