Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
tegnap vettem egy GIGABYTE HD 4850est (GV-R485ZL-512H). 8800GT-t cseréltem és kb 30%os gyorsulást észleltem, főleg fallout3ban 1680as felbontáson. a kártyán zalman hűtő van, és nem igazán találom hogy hol lehetne szabályozni a ventit. adtak hozzá egy gamer hud nevü progit ami állítólag visszavesz a teljesítményéből 2d alatt de ezt sem vettem észre.
félreértés ne essék nem túl hangos így sem, csak kiváncsi vagyok rá hogy esetleg akinek van itt ilyen karija annak milyen? a gamer hudban a memórija frekije meg a mag frekije is mindíg ugyanannyi, vagy legalábbis én nem vettem észre rajta semmi változást 2d vagy 3d között.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!