Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
twine
veterán
Egy picit még alátámasszam TTomax ötletét:
Friss rendszert telepítettem egy-két hete....kinosan ügyelek ilyenkor mindenre..elvileg hiba nélkül ment fel minden, és frissitette magát, mégis kaptam nemrég egy kékhalált játékból való kilépés után,,és furcsa hibaüziket.....amik eddig nem voltak....
inditok egy blendet.....és két perc után kiszórta pirossal....akkor már biztos voltam hogy RAM....
bios,,és azt látom hogy auton áll a ram feszem a szokásos 2.0v helyett....akkor ugrott be hogy volt nemrég egy "szabálytalan leállitásom" ami után alapra dobta magát a biosom,,,és ugy tünik valahogy a ramfeszt kihagytam véletlen.....azóta semmi gondom....... -
TTomax
félisten
Nézd át a RAM-hoz tartozo összes beállítást,mert ez nem VGA probléma.Vagy nem kap elég kakaót a gskill,vagy nem stimmelnek az időzítések...instabil a rendszered,és az hogy az ati illesztőprogramja áll le,nem azt jelenti hogy az a hibás.Én a helyedben megtesztelném egy kicsit, hogy elég stabil-e a proci,no meg a RAM...

Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi