- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #46940 üzenetére
Itt láthatod /3. oldal, nem tudom közvetlenül linkelni /hogy 8"-os, ami átszámolva 203,2 mm . Az eredeti pcb az 9,5"-os 241,3 mm-es .
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #46907 üzenetére
RE!!
-
Májsztró
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #46914 üzenetére
Bocsánat
Addig jutottam hogy Sapphire , az edition már nem ragadt meg. Szóval én a sima ref nyákos sapphire kártyát mértem meg. Lehet ,hogy nem jó a colstok ?
-
Májsztró
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #46907 üzenetére
23,5 cm-t számoltam
-
katt777
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #42972 üzenetére
Készíts hozzá profilt.
Hunnia: Ezek nem mérnek sehogy, csak kiolvassák a VGA érzékelőjétől kapott adatokat. Ezek a hőértékek egyébként csupán 6-7°C-kal jobbak a Glaciatorom teljesítményénél, bár a zaj bizonyosan kevesebb.
butcher eu: Talán nem a legfrissebbet tetted föl, mert az nálam tökéletesen megy x64 Vista alatt is, kizárólag a telepítésnél figyelmeztet az aláírás hiányára. Egyéb esetekre meg ott az ATT bemutató cikkem, ill. a Ready Driver +.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #40552 üzenetére
Én a driverét se raktam fel, úgy tuti nincs hang vga-n keresztül de ha eszközkezelőből letiltod a vga hangrészét akkor sem lesz.
-
fdisk
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #23783 üzenetére
tesco value ventillátor!
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #23573 üzenetére
A GPU-Z jól látja... az eltérő órajeleket is... ne ess pánikba a 3870X2-et ugyanígy látja minden, a 2X1G..az a helyes...
-
katt777
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #23586 üzenetére
Reklamálj a segédprogramok íróinál.
_Toka_: Azt is írta, mint te is idízted, hogy "2db X2-est lát", tehát véletlenül sem 1 db X2-est 2x1024MB-tal.
-
_Toka_
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #23586 üzenetére
Mindkettőt Tőled idézem:
"...GPU-Z pedig 2db 1GB-os x2-est lát..."
"Azért én mégiscsak tisztességesebbnek tartom, ha kiírja a Sys-Diag progi, hogy Graphic Memory: 2048MB (vagy legalább 2x1024MB)" -
HSM
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #23579 üzenetére
Na még mindig nem értesz.....
Ha mindkét egybeforrasztott kártyának van külön-külön 1GB memóriája, az összesen hány GB?
2, bizony!
(Nem vertek át.)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #23579 üzenetére
X2 alá D930?
-
HSM
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #23573 üzenetére
Na egy kis mateklecke: ha olyan kártyát veszel, ami 2db 1 Gb-os kártya "egyben", akkor az hány GB????
Szerintem kettő.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #23553 üzenetére
Köszi. Azért ennek örülök. Nem vagyok nagy angolos, egy magyar beszámoló jól fog jönni, pláne meg PH!-s, itt általában értik a dolgukat a tesztelők, ami nem mondható el minden fórumról.
-
Tomate
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #23492 üzenetére
Csataliszt 8.8
-
Dashes
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #14423 üzenetére
-
DroneZ^
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #14077 üzenetére
gondolkoztam hogy amerikából kellene, de vámot is kell fizetnem, és nagyon nem vágom hogy működik, mennyibe kerülne....
-
válasz
TESCO-Zsömle #13862 üzenetére
2 ilyen blokk árából kijön még 1 4850-es.
-
Szab24
tag
válasz
TESCO-Zsömle #13808 üzenetére
tudtommal nincs és szerintem ezzel a mb-vel nem is lehet
-
tibz03
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13778 üzenetére
Számításaid alapján... de ők 449 $-ért vesztegetik majd.
c.zsolti: Huppsz, el is felejtettem, hogy már vannak tesztek is.
-
banderasz77
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #13778 üzenetére
De jó is lenne. Vagy max. annyi, mint 2 db 4850-es.
-
BullZeye
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #13748 üzenetére
nah én most veszek jövőhéten egy 4850t rápakolom gfx chillát és onnantól 2 évig ki se nyitom a gépet
így ha csak az elején el nem török valamit akkor nem az én hibámból megy tönkre, és így legalább a hűteni is fogja a kártyát valami és nem kazánkodik vagy füstöl el szerencsétlen kártya
GFX Chillát én BandiT tól veszem, 6800~ forint környékén
-
WiZARD
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #13719 üzenetére
nem mondtam hogy bármi is gátol, csak nem vagyok benne biztos, hogy mindenki rak.
és normális légáram nélkül a süni se ér semmit kb.de akár a gpu túloldalán nézd meg a nyákot.
és oda semmit se tudsz rakni, hogy hűtse. (bár ez gyári hűtéssel nemtudom milyen) -
banderasz77
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #13715 üzenetére
Várd meg akkor a HD4850X2-őt. Biztosan jó lesz.
-
tibz03
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13715 üzenetére
Természetesen szíved joga, hogy mire költöd a saját pénzed, én csak a - szerintem - fölösleges pénzkidobásra hívtam fel a figyelmet.
Hogy mivel jársz jól? Én elmondtam az érveimet. Hogy mire költesz: semmi közöm hozzá.
Mindenesetre ha már a felső kategóriában gondolkozol, megvárnám az általad linkelt VGA-k megjelenését/tesztjeit, addig nem vennék semmit.
-
tibz03
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13707 üzenetére
Azért, hogy lemérd, nem kell megvenni.
Nekem (ahogy másoknak is) régi vágyam venni egy csúcs-kártyát. Ahogy néztem csúcsról-csúcsra ált annyi pénz a váltás, mint egy közép-kat kártya.
Igen? Akkor számoljunk: tavaly vettél egy 130k-s 8800 Ultrát. Ma eladod... hmm... mennyit adnak érte? 50k? Áhhh... 40k? Talán... Eddig ugyebár 90k bukó. Na akkor a maradék 40k-hoz dobj hozzá 80-at, hogy vegyél egy GTX280-ast (messze nem a legjobb vétel, de csúcskártyáról beszélünk). Akárhogy számolom, 1 év alatt kb. 170k-t költöttünk VGA-ra. Tényleg tök jó üzlet volt.
Ezzel szemben nézzük az én konkrét esetemet: tavaly nyáron vettem ATI X1950-et 40k-ért. Most lecseréltem HD4850-re 20k ráfizetéssel (jó, adtam egy HDD-t is, számojunk akkor 25k ráfizetéssel). Tehát 1 év alatt VGA-ra költöttem 65k-t, és (bár nem játszottam fullon a Crysis-szal, meg még most se nagyon tudok) többnyire mindennel eljátszogattam normálisan. És még fogok is a 4850-nel 1 évig legalább.
vers: 5 ezer egy ilyen chilla? mer akkor 2 év mulva 8-10e ér, és akkor használtan adnak ennyiért , de lehet hogy ujan is. - 6k fölött van a Chilla, és igen, úgy szokott lenni, hogy az informatikai termékek minél öregebbek, annál többet érnek.
-
tibz03
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13665 üzenetére
Szerintem 50k feletti VGA-val nem lehet jól járni, de ez egyéni vélemény.
Ahogy elnézem itt a PH-s emberkéket, meglepve tapasztalom, hogy sokan cserélgetik a 8800 GTS/GTS-üket az ATI 4800-ra... de kérdem én: mi a frászért?
Ha már megvette jó pénzért, minek cseréli le, mikor még most is elegendő bármihez? Alig tuja eladni, vagy csak fillérekért, bukott rajta fél év alatt 50-60 ezret, de akkor is cserél.
Vagy mondhatnám a 3870 X2-t: aki 2-3 hónapja megvette 80-90k körüli áron (vagy nem is tudom, mennyi volt), az most vehetne 50-ért egy 4870-et, ami teljesítmény tekintetében kb. ott van. Szóval a felső kategóriával mindenképp csak bukni lehet. Csak ugye tavaly nyáron volt az a helyzet, hogy gyakorlatilag nem volt középkategória (ami volt, az teljesítményben inkább az alsóhoz állt közel), így sokan inkább megvették a felső kategóriás kártyát, aztán verhették a fejüket a falba, amikor kijött a 8800 GT... na de nagyon eltértem a tárgytól.MOD: Kitörölted a hsz.-t, csak hogy világos legyen másnak is, hogy nem poénból írtam ezt le.
stevve: Wireless...
Hát eleve nem játékegér, de neked lehet, hogy bejött.
-
Speed®
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13320 üzenetére
Ismerem a masinád, láttam a képeket, hosszban belefér?
Már pusztán abból kiindulva, hogy egy ATX lapról is lelóg. -
Speed®
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13309 üzenetére
Ha 2 évig nem akarsz hozzányúlni, rakj össze HTPCt és vegyél PS3mat..
1600pxhez fölösleges a CF procilimit miatt, mire meg kevés 1 kari, csere.
Amúgy mATX lapba X2..szép halál egy mATX kecóba belezsúfolni -
oettinger01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13297 üzenetére
látod a sok tescos zsömlén való spórolás meghozta az eredményét
-
Speed®
titán
válasz
Comcédnak 4850CF, neked 4870, hacsak nem akarsz 1600pxen 8xAAt.
4870CF/X2 szerintem nem éri meg a 70ks 4850CF ellenében szerintem.
Mire igazán kevés lesz 1db 48x0, addigra úgyis lesz 2x jobb alternatíva. -
Bluegene
addikt
válasz
cseréljünk!!!
a gép: halleluja!
-
luw2win
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10526 üzenetére
Augusztus végére meg már többet tudunk Nehalem bácsiról is. és majd kiderül h érdemes-e várni rá
Jah és a Ninjaról csak annyit h megéri-e kiadni azt a +8k [link]
De ha nem elég ott van 12k-ért a Xigmatek Achilles
-
WiZARD
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10515 üzenetére
q6600/q6700
q9300 nem túl tuningbarát az alacsony szorzó miatt.2 magosat nem vennék már. phenom se annyira finom...
-
subaruwrc
félisten
válasz
e8500
eisento itt lenne már az a tetves vga venném a csillát is -
luw2win
őstag
válasz
Szvsz E8400 FPO-s(37k) oszt felrántod egy Xigmatek Red Scorpion-al rajta kb 4.2Ghz-re
Ha phenom akk meg várd meg a SB750-es chipsetet és alá nyomsz majd késöbb (Q4 eleje)
egy deneb-et ami nagyon jól huzható(de nem vok benne a Phenomokba inkább leviske tud erre korrekt választ adniDe én is X2 fogok venni és Biztos h E8400 FPO-t veszek
Eisento: Tudom
-
eisento
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #8261 üzenetére
kémfotok vannak még megjelenési dátum honnan lenne?
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #7840 üzenetére
A 4850-nél az olcsóbbnál az a 480 streamprocesszor!!! Mert emlékeim szerint a "normál" az 800-as.
A 4870 pedig 51K-ért sasjnos most még csak álom, nagykerben drágább.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest