- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Le Pingvin #40437 üzenetére
a ventillátort kemény gumiszalaggal(olyan,mint pl.a magnóékszij,csak fehér,és vastagabb,és tartósan nyújtható,nem eszi meg a fene) raktam fel,2 helyen tudod jól rögziteni,a pcie sin felől a GPU felett levő központi bordában levő 3 furatsor közül a legalsón végigfűzve,a másik hely felül,ahol a hűtő átnyúlik a kari hátoldalára,ott be kell fűzni a hajlatba a borda és a panel közé.a kifelé szellőző résznél,ami a venti felé néz,ott mindenképp érdemes egy terelő műanyag lapot betenni ferdén,hogy a venti levegője ne alá menjen a kifelé szellőző bordának a lyukon át,hanem bele,és aztán ki a házból.a vrm nem igazán számit,nem kell semmiféle ramsüni,ilyesmi,nekem van rajta hőérzékelő,37 fokot mértem maximum a fetekre tapasztva közvetlenül.noctua nf-s12 van rajta,és simán csak 12v-ra kötve,ha emlékem nem csal,1300-at megy,és semmi hangja...igaz van a házon egy 25centis venti is,ami nyomja befelé a levegőt,de az le van szabályozva kb.fél fordulatra,és azon kivül semmi házhűtő nincs,zúgás semmi,csak egy kis szélzaj a nagy venti miatt,de simán zavaróbb a cm hyper tx2 hangja....
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Le Pingvin #38304 üzenetére
Ja csak is úgy csinálnám,de most néztem,hogy a toxicot olcsóbban el tudom hozni és azért az erőssebb...Nálam már 4 sör is kékhalált okoz
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Le Pingvin #38249 üzenetére
Én is azt akartam venni,de hallottam hogy cicereg és homályosodik a képe.Neked semm ilyen nincs?Most lesz gariztatva a karim és lehet egy ilyen passzívra cserélném...
-
tomy_cz
senior tag
válasz
Le Pingvin #38249 üzenetére
és akkor gondolom nem is hangos..
nemtom még milyet vegyek..álljak át ati-ra vagy maradjak nvidia-nál.
-
HSM
félisten
válasz
Le Pingvin #37076 üzenetére
Az attól függ.... Én az 1200-as 12cm-es ventiket preferálom, ha elefér, vagy egy olyat szerelnék a ház oldalára/oldalához, hogy lefújja a meleget a kariról.... De igazából kb mindegy, mivel szellőzteted, csak ne ragadjon meg a meleg a kártyán/a házadban. Vagy taláb be lehetne szerelni úgy,hogy a kártya alatti helyre, hogy felfelé fújjon... De ezt tényleg neked kéne megálmodnod....
-
HSM
félisten
válasz
Le Pingvin #37074 üzenetére
Erre az esetre általában egy venti + kábelkötegelő/kreativitás című felszerelési mód kombó szokott működni a legjobban....
-
NKing
tag
válasz
Le Pingvin #32791 üzenetére
Szerintem sokan ajánlották már itt az Accelero S1 rev 2.0-t rá. Egy jó csendes ventivel szerintem is kitűnő lehet.
-
bossvico
senior tag
válasz
Le Pingvin #32773 üzenetére
Marha hangos volt nekem is, megoldásom:
Gyári venti 3 csavarja ki, kábel kihúz, doboz mélyére elrak.
Gyári intel venti két kis pöcke (nem a kampós) levág, pont rácuppan, cérnával kicsit hűtőhöz rögzít, alaplapra rádug a venti, hangtalan hűtés.Fotók előrébb már felrakva.
-
Eagl3
veterán
válasz
A Gainward ilyen.
Valahogy próbálld meg szabályozni a ventijét, hátha lehet...
Előbb kérdezni kellett volna aztán vásárolni. -
Bluegene
addikt
válasz
2. a refhűtős halk
3. gondolom gainward dual slotosod van, már többen is panaszkodtak a hangjára, én a helyedben, ha már megvettem, mivel irtó nagy bordája van arra raknék egy ultrahalk 12cm-es noctuát(rá aggatnám vhogy), sztem nagyon májer lenne
újabb csapás az nvidiáknak, bár szvsz addigra mindenki lecseréli
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy ruhás topik
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest