Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
katt777 #41143 üzenetére
Lenne tőled egy kérdésem... Nekem volt egy 550W chieftecem mint neked amikor vettem a karimat. Hát csalódtam a kártyába mert annyira sem ment mint egy 8800gtx (régi kazános idők
) És a fülembe jutott hogy valaki ugyanigy járt mint én és hogy neki egy 700Hipro táp megoldotta a gondját... egyből jobban futott meg minden.
Naszóval megvettem a 700FSP epsilonom (nem bántam meg bár nemtom...)
Stabilabb lett a kari. nem voltak laggok mindig minden helyzetben ugyanugy teljesítet a játékok alatt...kicsit gyorsabb is lett 3dmark alatt is.
Naszóval hogy is van ez? ehhez a részéhez nem értek de én naivan azt gondoltam hogy az 550chieftecem sosem kell majd lecserélni... sebaj öcsém örült neki
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
katt777 #41143 üzenetére
Nemtom kérdezték hogy ATT-t használok e mert azzal faszán be lehetne lőni mindent... ebből gondoltam hogy driver.
Nem védem a glaciatort de tényleg remek hőfokokon tudta tartani a vgamat. egyszer ment 75 fokra (70fölé egyáltalán) amikor is Cryostasist toltam eléggé fullra tolva a grafikáját...
Asszem csak ez zabálta. Gohic 3 alatt akát FS alatt is (forsaken gods) nem ment 65 fölé egyszersem. Igaz van vagy 40decibeles hangja ha pörög amitől égnek áll a hajam... (mivel nálam minden kellemes 20 decibel alatt van)
Hát elnézést a telós képért ma szedtem szét és ugytünik nem javult meg
de igy legalább tudok gépezni meg filmet nézni és addig is mégjobban tönkremegy a kari... besül a csapágy meg minden...
De tuti arcon csapom az össze léhűtőt ottan... méghogy szervizesek...
...
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest