Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Rain Blade
tag
válasz
TrollMetal #41050 üzenetére
Hihó!
Valakinek van ilyen Vga-ja?
ASUS Radeon HD4870 1024MB Dark Knight
[link]Tapasztalatok?Vélemények?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TrollMetal #41229 üzenetére
Hát ez aztán a szuper megoldás,mert a lakásban lévő port sokkal könnyebben juttatja az alkatrészekre a nyitott házba
Inkább vegyél egy normális hűtős kártyát ez helyett,és nem kell ilyen megoldásokra fajulni. -
katt777
félisten
válasz
TrollMetal #41147 üzenetére
Az ATT-nek van egy ún. low-level drivere, amely az ATI driverével dolgozik együtt, úgy vezérli a karit (pl. kilövi a pp-t, ha úgy akarod).
Vígan elvagyok a chifimmel. Vitt ez 125W-os 6000+-t tuningolva 3870CF-rel, 3 vinyóval, TV-tunerrel, 4GB RAM-mal, DVD-vel. Meg viszi a mostani rendszeremet is. Vigye is, baszki, 22k volt újan 2 éve.
fdisk: Az a legjobb, ez tény, csak a legtöbben ma már nem ruháznak be egy olyan drága alkatrészbe, mint egy floppy.
Aztán szaladnak fűhöz-fához, ha baj van.
r3pl4y: Mi a probléma? A saját bios-odat is módosíthatod.
-
katt777
félisten
válasz
TrollMetal #41140 üzenetére
Milyen ATT driver?
De legalább tudom, hogy glacid van. Hát nagyon nem hű a nevéhez, asszem. És még nekem szóltak a telefonos képekért pár cikkemben...
Silenzio: A valóság cáfolja a hitedet.
fdisk: Igen. Adtak ki anno egy "hotfix"-et ehhez, de abban csak az ATIFlash paraméterei voltak megadva winflash után egy .bat fájlban. Gondolom azért, mert nem ment az ikonos parancssori indítás (az nálam sem működött). De van azóta újabb verzió is, egészen friss.
-
fdisk
őstag
válasz
TrollMetal #41140 üzenetére
Ez de lol!
katt777 :Ezt nem tudtam.
És úgy is minden esetben felmegy a bios?
-
fdisk
őstag
válasz
TrollMetal #41110 üzenetére
Ezek borzasztóan magas hófokok.
Ez idle?
Att használsz?
Mert azzal fajinul be lehetne lőni mindent a karin.zozyk:attól függ mekkora felbontásban és milyen összetettségben szeretnél játszani,mennyi pínzt szánsz rá.
Nekem egy 512-s 70-em van,és 1600*1200 ahol lehet mindent feltolva überfullhájraez idáig nem akadt meg.Persze ez alatt nem a krízist és a gta4-et értem.hanem értelmesebb játékokat.
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
TrollMetal #41053 üzenetére
Everest bácsi szerint 3 perces intervallumba 0-2500rpm ig kb 5 secenként változó értékekkel forog. pl 194, 393, 598, 778, 931, 1231, 1943, 2532... ja és az elmaradhatatlan nulla. képeim is vannak róla... és kb a hangja is ezek függvényében változik...
-
katt777
félisten
válasz
TrollMetal #41050 üzenetére
Hát ebből nem tudom, hogy Glaciator, Dark Knight, vagy ref.
Nem, a Phenom II sem fogja, jó előre szólok, mielőtt meglepődnél.
ASUS adott ki bios frissítés egy bizonyos sorozatszámú 4870-szériához, de az állítólag csak CF-hibát orvosol.
Az bizony kurvára nem normális. Nem került valami kosz a ventibe?
Másik 4870-nel nem tudod megnézni?No de melyik nagyker?
-
katt777
félisten
válasz
TrollMetal #41048 üzenetére
És akkor a procid még nem is terheli le igazán a VGA-t!
Egyébként a kari hardveresen 105°C-ig bírná, szóval vsz. a VRM-jeid forrnak. És akkor hiába pörögnének fel a ventik hamarabb, mert a GPU-ban vannak a szenzorok, és azok közül is a leghűvösebb, a GPU vezérli a hűtést.
A biost le kéne mentened GPU-Z-vel, aztán RBE-ral megnézni, ott feketén-fehéren kiderül, mire van belőve a ventilátor.
Ez sima ASUS, vagy nem ref. verzió?
Hová vitted garba? Nyugodtan vidd el +1x, és adják vissza, ha 3-adszor is produkálja a hibát, azon nyomban jogosult vagy egy új VGA-ra. Máskülönben Fogyasztóvédelmi Felügyelőség. Egyébként ne aggódj, az esetek 98%-ban totálisan hülyének nézik a vásálót, nem neked jár ez a bánásmód exkluzíve.
Aktív témák
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest