- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
katt777 #40387 üzenetére
Még én sem játszottam végig.Az enyém magyar így frankón leírja mit kell csinálni csak tényleg a gombokkal van gond,mert 1 gombhoz több funkció is tartozik ilyen pl. a space.
A megfelelő emberbe kell "teleportálni" és amikor mögé osonsz a bunkereknek az ajtókhoz nyomogatod folyamatosan a space billentyűt és egyszercsak kinyitja az ajtót és bedobja a gránátot.Nekem is kb.15 próbálkozás után sikerült,mert közben kinyírtak a zombik.Volt egy elakadásom máshol is egy gombra volt programozva(alapból) egy funkció és 1 óráig tököltem mire rájöttem hogy másik gombra kell átrakni.Én is otthagytam már párszor ,mert felidegelt,dew viszont az a nyomasztó zene és a látvány tertszik benne azt visszatérek mindig.Nem szoktam god módot használni egy játékban sem illetve még anno PS1-en a Driver játék utolsó küldetésénél használtam egy kódot mert egyszerűen nem bírtam a zsarukkal
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest