Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• VS461

tag

válasz Gery8503 #39411 üzenetére

Üdv!
    Nekem nem tépődött fel semmilyen címke a csere alatt, szóval nem tudom, hogy van ez a garivesztés. Mivel külső nyoma nincs, a sünikék nyomait meg le lehet takarítani... hacsak nem kérdezik meg a szervizben a kártyát magát... Esetleg egészen naiv vagyok?
    Egyébként a Sapphire dual slotos 4850-jére raktam a Musashit. Külföldi fórumokon írták, hogy csúszkál a kártyán, és tényleg, de ez van. Nekem a legnagyobb gond az volt, hogy a CM 590-ben hogy fér el. Éppen hogy, a HDD-keret miatt. Persze, ha egy hellyel lejjebb raknám a HDD-t, nem is lett volna kérdés, de úgy az első venti nem fújna a HDD alatt is... ha egyáltalán számít.
    A Musashi naon jó, naon halk, naon szeretem... 55°C fölé nem megy a GPU fullra letekert ventikkel, húzva. 2D-ben meg 32°C... Drágaszágom! Szó szerint is :((
    Egyébként a Sapphire dual slotos hűtőjét négy csavar meg a ventikábel tartja. Kábé egy perc leszedni.

Viszont egy kérdésem lenne, tuningban jártas emberkéktől. A Catalyst-ban az Overdrive Auto-tune funkcióval kíváncsiskodtam. A kártya alap órajeles, én meg nem értek hozzá, szóval... 690/1188 MHz-t ítélt stabilnak, azt is mentettem el játszós profilba. Ezzel én most tuningoltam a kártyámat? Vagy a gyárilag húzott T*xic/S*perclocked/Megabrutál/Űberolasz kártyák másban is "húzva" vannak? Esetleg csak marketing? Nagyon kezdő és nagyon naiv vagyok ilyesmivel... nálam a "procituning" az Asus EPU-6 használata, ha jelent egyáltalán valamit:DD Hopp, ez így nem is kérdés.
    Boldog új évet mindenkinek!

• Lefty

addikt

válasz Gery8503 #39411 üzenetére

olvass vissza a #39369-től, nekem is hasonló a porblémám.

Aktív témák