Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• katt777

félisten

válasz _Toka_ #39268 üzenetére

Azt mondom: Gabomannek alapból igaza van, de AA/AF nélkül már nem, viszont abban megint igen, hogy ilyen karival a bolond játszik AA és AF nélkül. Persze felbontást nem említett, de 1280-as felbontástól a fenti állítások igazak. :U

A szabvány egy lószar. Lózung. Lódítás. (Szegény patás... :) ) Nézd csak meg, hány "szabványos" hardver vagy szoftver inkompatibilis egymással, holott éppen az lenne a szabvány lényege, hogy kompatibilisek legyenek. Egyébként sem azt állítottam, hogy a szabvány nem működik, hanem hogy messze nem úgy, ahogy kéne, már ha tükrözné a fogalom jelentését. Lehet, te is csodálkoznál, ha egyszer egy tiszta rendszerre telepítenéd föl a VGA-driveredet. Matató alkalmazások nélkül meg hogyan is használod ki a VGA-d képességeit? Sehogy. Alkalmazásokból nem tudod mindazt beállítani, amit CCC-ben, ATT-ról már nem is szólva. Ja, és ha nem telepítesz semmit, úgy a nem telepített alkalmazások nehezen is okoznak hibákat. ;)

Hát, wintúléléssel kapcsolatban én is jó pár megkeresést kaptam privátban, és amióta rendszermentéseik vannak, mindenki elégedett, főleg azok, akik nem értenek annyira a géphez, hogy egy esetleges hiba esetén nekilássanak keresgélni annak forrását. Tiszta rendszermentés pedig nem fog hibát okozni, és ha minden felhasználói programmal, beállításokkal együtt készült (lehetőleg VGA-driver nélkül), ennek a visszaállításával is a tökéletesen megszokott rendszerét kapja bárki, csak így biztosan nem lesz hiba.

• Gaboman

nagyúr

válasz _Toka_ #39268 üzenetére

Nekem kihajt egy 3870X2 a 6750 3400Mhz-en.
    Akkor a 4850-et is ki fogja.

Aktív témák