- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
SystemRoot #38323 üzenetére
Az csak dicséri a Sapphire-t, h kezdetben a gyengébb referencia helyett jobb vga-kat adott ki ,már kezdetben is árulhatta volna az Ati referenciája, ajánlása szerint felépülő vga-kat a szemét
. Ennek gondolom az volt az oka, hogy az elején nem volt még saját nyákja, és kénytelen volt jobb vga-kat gyártani olcsóbban, később persze h átállt az olcsóbban előállítható darabokra, hiszen egy cég se Máltai Szeretetszolgálat
Ez volt gondolom most is, mivel nem volt saját nyákja, kezdetben kiadta a referenciát (sajnos most nem a 4870et árulták 4850 árban
) Szerintem addig, amíg nem jönnek ki 128 bites, 500shaderes 4850ekkel, addig egy szavunk se lehet. (de ne mis fognak mert ott a 4830...)
-
Dózer
tag
válasz
Én a Sapphire DualSlotos kártyámmal teljesen elégedett vagyok tekintve
h fesszelés és egyéb modding nélkül CSAK az órajelek állításávan ment
751/2194a fesz miatt nem ment többet, mert ha 1 picit is vettem lejjebb
a GPU órajeléből akkor egyből a memet feljebb tudtam állítani. Ami arra is elég volt, h első legyek Vantage listán GYÁRI hűtővel, mostis csak egy GS van előttem gyári hűtéssel.[link]. -
válasz
A dual slotos verzió paraméterei megegeznek a referenciával. Értem ez alatt az órajeleket meg a memóriasávszélt. Sőt, ez 3 órajelen dolgozik, 2D-ben extrém alacsony (160/250), videolejátszás alatt közepes (500/750), és teljes terhelésnél megy csak ref órajeleken (625/990). Egyelőre csak előnyt látok belőle, hátrányt semmiképp. Az általad sorolt példák meg nem tudom hogy jöttek ide, hiszen egy névleg butított kártyát elsőre nem butítva árultak, csak később jött a butítás. Tehát épp pozitív. Akkor hozhatnád ezeket fel példának, ha mondjuk most kijönne a Sapphire egy 4850 GT-vel, ami épp a PRO órajeleivel megy, majd 2 hónap múlva butítana rajta.
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest