- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
SystemRoot #38323 üzenetére
Az csak dicséri a Sapphire-t, h kezdetben a gyengébb referencia helyett jobb vga-kat adott ki ,már kezdetben is árulhatta volna az Ati referenciája, ajánlása szerint felépülő vga-kat a szemét
. Ennek gondolom az volt az oka, hogy az elején nem volt még saját nyákja, és kénytelen volt jobb vga-kat gyártani olcsóbban, később persze h átállt az olcsóbban előállítható darabokra, hiszen egy cég se Máltai Szeretetszolgálat
Ez volt gondolom most is, mivel nem volt saját nyákja, kezdetben kiadta a referenciát (sajnos most nem a 4870et árulták 4850 árban
) Szerintem addig, amíg nem jönnek ki 128 bites, 500shaderes 4850ekkel, addig egy szavunk se lehet. (de ne mis fognak mert ott a 4830...)
-
Dózer
tag
válasz
Én a Sapphire DualSlotos kártyámmal teljesen elégedett vagyok tekintve
h fesszelés és egyéb modding nélkül CSAK az órajelek állításávan ment
751/2194a fesz miatt nem ment többet, mert ha 1 picit is vettem lejjebb
a GPU órajeléből akkor egyből a memet feljebb tudtam állítani. Ami arra is elég volt, h első legyek Vantage listán GYÁRI hűtővel, mostis csak egy GS van előttem gyári hűtéssel.[link]. -
válasz
A dual slotos verzió paraméterei megegeznek a referenciával. Értem ez alatt az órajeleket meg a memóriasávszélt. Sőt, ez 3 órajelen dolgozik, 2D-ben extrém alacsony (160/250), videolejátszás alatt közepes (500/750), és teljes terhelésnél megy csak ref órajeleken (625/990). Egyelőre csak előnyt látok belőle, hátrányt semmiképp. Az általad sorolt példák meg nem tudom hogy jöttek ide, hiszen egy névleg butított kártyát elsőre nem butítva árultak, csak később jött a butítás. Tehát épp pozitív. Akkor hozhatnád ezeket fel példának, ha mondjuk most kijönne a Sapphire egy 4850 GT-vel, ami épp a PRO órajeleivel megy, majd 2 hónap múlva butítana rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged