- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DigitXT #31915 üzenetére
Nem arc kérdése, egyszerű logikáé: nem volt minden VH-n, tehát nem teljes VH a teszt, mint az az állításban szerepelt (ami lehetett volna egy "minden maxon 2XAA-val" pl., amiből az is kitalálja, hogy valóban maximumra volt állítva minden, aki nem ismeri a programot).
Tehát az állításom egyszerűen tényszerű.
Azért már elnézést kértem (ott a meghajló smiley), hogy nem tudtam, hogy a program miatt nem teljes a VH. Ezt vagy megérti valaki, vagy nem (ahogy a másik mondat értelmét is).
Egyébként tetszik az új neved (ahogy aláírtad, csak "értem" kéne az "ismerem" helyett), bár nick-nek kicsit hosszú lenne.
Csak ha már belemagyarázásról van szó, de részemről lezárva, mielőtt a szurkálódásból harag lenne.Ha a fentiekből bármivel megbántottalak volna, már most bocs.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest