Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #27332 üzenetére
jól szellőző házban ventillátor nélkül nálam nem ment 60 fök fölé májusban. A titok nyitja a valóban jó szellőzés, az én házamban az egyik 12-es gyári venti pont oda fúj a kártyára, így minden probléma nélkül használható és hogy mennyit számít az oldalsó venti? Alaplap déli híd -7 fok, ha 500rpm-re be van kötve az oldalsó venti, szerintem a 4850 se menne 80 fok fölé normális szellőzéssel.
-
gyiku
nagyúr
válasz
csak adnak ra 3 ev garit, nem? akkor meg kit erdekel. nyilvan ugy vallaljak a garit, hogy tudjak mit csinalnak, es akar 1 zart dobozban venti nelkul is kibirja addig. elobb csereled le, mint 3 ev.
szvsz mubalhe, amit csinalsz
amint meglesz a penz ra, en ilyet veszek, mert tokos gyerek vagyokvaloszinu bocicsoki beeloz, mert o burzsuj. szal a tapasztalatokat elobb tudjatok meg tole
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Eggyet tisztázzunk.A passziv Gigára is kell kig hűté(egy 8cm extrahalk kb.1200ft).Muért,az s1-re nem rek senki?Nézzetek úgy a karira mint ha gyárilag S1 lenne rajta.Készitek pár képet a házamról ami kicsi és zsúfolt is és mégis megy benne a levegő 4 vezérelt ventive hangtalanul...Most alakitom a kábeleket és Du.ra lessz eredmény.A 9600Gt passzívról csak annyit,hogy érdemes elolvasni a topickját(én azt tettem).Egy szaros kigészitő venti 40 fokot jelentett.A saját szememmel láttam.A másik...A Giga szerintetek olyan hülye,hogy 3 év garit ad egy olyan karira ami mindenki szerint 10 perc mulva megsül???Meredek lenne.Egyszó mint száz.Ha jön a kari meglátjátok.Én beválalom(mert férfiból vagyok)!
-
HSM
félisten
válasz
Én se bíznám rá a 4850-em egy passzív hűtőre, pláne nem akkorára, amit a Giga tett rá....
De attól még kíváncsi lennék, mit tud pl ha direkt ráfúj egy 12cm-s, vagy hasonlók....
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest