- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VinoRosso #2656 üzenetére
Nem értettél meg úgy látom, de tudod mit gyerünk át egy kicsit a GTX-es topicba, mindjárt belinkelek neki hülye garfikonokat, meg elkezdem isteni az ATI-t, utána majd belikeljük a hozzászólásokat, amit ott kapok utána. Kezd már érdekesebb lenni a történet amit írtam, ugye így már világos, itt befejeztem a témát és kész, beszéljünk másról.
Nem vagyok teljesen ATI párti, de ATI-s topic-ban szeretnék inkább ATI-król több infót megtudni, ittt meg már az összes Nvidiás Youtube-os videó, meg az összes létező NV-és előzetes, meg teszt, meg fogysztás, meg istentudja mennyi szar be van linkelve, miközben a HD4650-es régebbi kérdésemre sem válaszolt senki, mert az nem olyan fontos, mint a 8800GT. CSÁ!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest