Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
"Honnan tudod, hogy számára mit jelent az, hogy jól játszható?"
Na, azért ki olyan finnyás, hogy az 40-60 FPS nem elég neki? (Tudom, vannak ilyenek is, de azok már nem tudnak magukkal mit csinálni, azért kötnek bele.)
Arról nem is beszélve, hogy felbontásról nem volt szó, ő pedig azt állította, hogy nincs olyan kártya, amin very high-on megy a Crysis, ez egyszerűen nevetséges kijelentés. Ahogy mondtam, 1280-as felbontásban már egy 4870-el is elfutkározik very high-on, és akkor mi van mondjuk egy 4870 X2 CF-fel?
Ugyan-ugyan, nincs igaza, és kész.Neked meg azért szóltam be, mert egy apróságba kötöttél bele, és olyan volt, mintha azt néznéd ki belőlem, hogy nem tudok százalékot számítani, vagy ilyesmi, csakhogy a hsz.-ben messze nem az volt a lényeg, ezért nem álltam neki számolgatni.
(#21000) Crytek: Szerintem hagyjuk, tök vicc volt ez az egész, jól teleszemeteltük a topicot, hála neked, mert még arra is basztál, hogy OFF-ba tedd a hülyeségeidet, legalább ennyi eszed lett volna, de hát úgy látom, ez is nagy kérés. Ha továbbra is fenntartod az állításodat, adj nekem 500.000 Ft-ot, összerakok neked boldogan egy gépet, amivel röccenésmentesen játszhatsz az imádott Crysis-oddal 1600-as felbontásban is. A gép persze kijön 250-ből is, a többi lóvét elrakom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#21004) Skizz: Skizz, vaze... végre.
Segíts már ki, tiszta vicc, ami itt megy. 
-
Crytek
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem akarom én jelenleg semmiben játszani a Crysist.Majd csak koxmaxon akarom újra végigtolni de arra sajnos 1,5 évet szerintem várni kell mert nincs olyan VGA.
Amúgy meg azt szajkozzák hogy ezek a VGAk nagy felbontásban jobban mennek mint kicsiben.
No mindegy részemről téma lezárva.
Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ugyan-ugyan, nincs igaza, és kész.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Segíts már ki, tiszta vicc, ami itt megy.