Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
tibz03 #17033 üzenetére
Kiszedtem a gépet vga-t is meg minden cserélgettem,de a hang forrását nem leltem,mivel nagy frekin sípolt.Mindenhonnan azt hallottam mert annyira irrítáló a fülnek.Arra a hüle ups-re nem is gondoltam,eddig sose csinálta
Aztán 1x véletlen észrevettem hogy ég az overload lámpa rajta
Azért köcce a tanácsokat,mindenkinek.
-
schwartz
addikt
válasz
tibz03 #17033 üzenetére
Hidd el, hogy a magas frekvencias zajt nehez bemerni. Nekem eddig csak egy monitorom sipolt (Samsung 997MB) es azt is csak akkor hallottam ha nem nyomta el a gepem hangja. Mire sikerult a PC-t hangtalanna alakitgatnom mar csak ez a zaj utott at. Jopar napot szenvedtem igy, mig vegul a monitor fole raktam a fulem. Erdekes modon ha ultem elotte joval kevesbe volt hallhato mint tavolabbrol.
Aktív témák
- Windows 11
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő