Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Régen csináltam pencil modot, a korábbi kártyámat nem is lehetett cerkázni csak forrasztani, de már ottvan a potméter a kábele a 4870-emen is, csak most még nincs rádugva az ellenállás a végére. De mikor teszteltem 1,26-ról 1,305-re emelve rögtön 25Mhz-et nyertem. Szóval szaladhat még ez 900Mhz-et is szétfeszelve jobb hűtővel.
(#11143) - Nekem 22"-on van 1920x1200, így 4x és 8x közt nemigen van különbség, de a CCC limitig húzott 4870-esem se elég mindíg 4x AA-hoz, pl. AC már belassul tőle. ugyanakkor már 2 mintavétel után se zavaró az alising, csak ha direkt azt figyelem.
Sőtt, a 24x CFAA még CS:Source alá se javasolható, alig van vele 120 FPS a VST-be, nim is értem mire jó az egész edge detect filter, az UT3 is elhasal ha 4x MSAA + edge detectet adok neki, jó az ha a sima 4x MSAA-t elbírja a kari.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Garry84: Sumák aprós?
- Netflix
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest