Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
combo
csendes tag
Hi combo!
Megválaszolom magamnak a kérdést: Kiderült, hogy az a4sse mégis működik, csak éppen nincs túl jól dokumentálva, hogy hogy kell használni (a4sse.exe cpuz.sys).
Ezt csak azért írtam ide, hátha másnak is okozott ez fejtörést; a válaszok számának nem túl magas voltából arra következtettem (feltételezve, hogy nem érdektelenség miatti), hogy nem túl ismert a probléma kezelése. Bár igazából olyan sokat nem ér az SSE athlonXP alatt, csak sajna a legtöbb progi (pl. az SSE optimalizált Firefox) csak az inteles szabványokat ismeri, vagy nincs is benne semmi optimalizáció (386-oson is elmenne a progi). Bár véleményem szerint optimalizálni hatékonyan csak assemblyben lehet, az meg macerás. -
combo
csendes tag
Hi!
Van egy AthlonXP1600+ procim, és le van tiltva az SSE. BIOS frissítés nélkül szeretném megoldani a dolgot (a jelenlegi BIOS-omban nem lehet beállítani): XP-hez kéne parancssoros progi, ami engedélyezi az SSE-t (Nem parancssoros van már.) Leszedtem az a4sse-t, de nem működik. Ha tud valaki jobbat, küldje a linket.
Köszi!
Aktív témák
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest