Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
popey37 #9139 üzenetére
Seeingről beszéltünk, nem fényszennyről. Igen, a Mo.-i "sötét foltok" teljesen jók mély ég fotózásra+vizuálra sem utolsók
. Viszont amikor 0,5"-et alulról kaparászó turbulenciát szeretnél, hogy integess a marslakóknak, az a Kárpát-Medencében nehéz feladvány.
Nem tudom nektek Seeing szempontból pl mennyire segítség a Mátra? (ezt magamnak is kérdezem, mert Macarisztánba innen általában olcsóbb leugrani, mint Kanárira és a mostani Marshoz kishazánk szélessége is teljesen okés).
Kanári nekem amúgy a derült ég miatt kell, itt nyomorékisztánban HÁROM HETE, azaz mióta az üstökfotót posztoltam, EGYETLEN derült este nem volt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest