Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
válasz JóGéza #53469 üzenetére
Gondoltam rá, de akkor nem nézne ki bután, hogy a látszó élzárás "trüffel" a korpusz meg teli fehér? Mondjuk csak akkor látszik ha kinyitom az ajtót, de elég furán nézne ki
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
qqzs
őstag
válasz JóGéza #53965 üzenetére
De, csak felment az ara 50 eurot mielott megvettem volna. Egesz euban hianycikk de vajon meddig. Meg a triton milyen lehet hozza kepest, mar nezegetem nagyon. Kiderult a sin ugyanaz mint a makitaje es a merulofureszbol tritont veszek van 185mm-es is. Azt isnazert mert a makita elfogyott az amazonon. Nem birom a tritont mint markat elhelyezni a minosegpalettan mert meg sose halottam rola :)
Eladó: GTS450
-
TheProb
veterán
válasz JóGéza #56341 üzenetére
Asszem nem értem a hsz-ed. Ha kérdésemre a kérdésed komoly, akkor azért nem tudok rá válaszolni. Ha csak irónia, akkor meg azért.
(Mindkét esetben: spoiler alert: laikus vagyok)
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz JóGéza #56353 üzenetére
Vagdosni nem szeretnék semmikép, de vagdostatni se, ha nem muszáj.
Igazából a linkelt méretek tökéletesen megfelelnek. Csak a mélységet kell kitalálni. Bár tele a net a KARLBY setup-okkal, szóval szerintem azzal is lehet élni.Praktikert még csekkolom, mert oda van céges (és bankos) kedvezmény is.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
őstag
válasz JóGéza #56614 üzenetére
Én eBay-en adtam el egy-két dolgot. Ott is úgy működik, hogy az eBay kéri a PayPalt, hogy tartsa vissza az összeget 45(!) napig. Ez alól két módon lehet kibújni:
- Nagyon sok pozitív visszajelzéssel a termékkel kapcsolatban
- Az eBay-en keresztül rendeled meg a szállítást, így közvetlen rálátásuk van a küldeményre
Egyéb esetekben a 45 napot kompletten kivárja, akkor is, ha a vevő már megkapta a terméket.Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
T J
tag
válasz JóGéza #65764 üzenetére
& liszi70
Az a baj ezekkel, hogy mindegyikhez speciális gép kell.
Nekem a domino is az, illetve ez gyakorlatilag egy excenter, ami lapba lehet hogy picit erősebb, összerakva, látványra viszont nem szebb egy hagyományos excenternél.
Lamelló maróból is speciális gép kell, a keksz élén lévő perem miatt, ezt nem marod be másik géppel csak a lamello egy bizonyos gépével.
A mágneses meg nem csak spéci gépet igényel, de szétszedni-összerakni se fogja tudni a tulaj, így "örökre" rád lesz szorulva, és neked is meg kell őrizned a rajzokat, hogy tudd, hol kell keresni a csavart, mert 5 cm-el arrébb már nem biztos hogy kicsavarja.Van olyan lamella is, ami nem igényel speciális gépet, pl
lamello clamex s-20 - 1000 Ft/pár (csomagban)
lamello simplex - 1 irányba csúsztatva oldható, 760 Ft/pár (csomagban)
knapp metal - 2 irányba(!) csúsztatva oldható, 575 Ft/pár (1 pár is vehető) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
- BOSCH CONTROL CT 100 WIFI-S SZABÁLYZÓ
- TROTTEN munkaasztal áron alul eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest