- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
#74459392 #50636 üzenetére
Szerintem annyi a gond, hogy a fogalmakkal nem nagyon vagy tisztában, de érthető is, és ne vedd magadra. Én is elkövettem ugyanezt a hibát 20 évvel ezelőtt az olajozással, megtanultam egy életre...
A kikeményedés annyit jelent, hogy kb. ennyi idő alatt történik meg a kémiai átalakulás, ekkor nyeri el úgymond a végleges formáját a dolog. De ez nem azt jelenti, hogy akkor 6 hétig ragad a cucc hat hét után meg hirtelen klassz lesz. Ezt a kikeményedést inkább csak azért emlegetik, hogy ne kezdj el a friss felületen bútorokat tologatni mert meglátszik. A kikeményedés különben is inkább a viaszra vonatkozik, mert az képez egy leheletnyi finom felületet a fán, annak valóban kell néhány nap, hogy valamelyest kikeményedjen.
De úgy próbáld elképzelni, hogy a lakk meg az olaj+viasz abban különbözik egymástól, hogy a lakk képez egy kérget a fa felett, olyan mintha kotont húznál, az olaj és a viasz meg inkább magát a faanyagot teszi valamelyest ellenállóvá, elsősorban a vízzel szemben.
Jusson eszedbe a cipőpucolás, ott is vékony rétegben kell felkenni a pasztát, kicsit hagyod, aztán fényesre bokszolod(tk. visszatörlöd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest