Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soká

senior tag

válasz thyeby #50615 üzenetére

"Az akácot én ajánlom figyelmedbe alaposabb megismerése. Sem nem reped, sem nem vetemedik."
    Nem tudom, kinek higgyek... A tapasztalatom az volt, hogy amikor a Bauhausban a táblásított anyagokat néztem, a legcsúnyább hasadásokkal mindig az akácnál találkoztam. Miközben minden bükk rendben volt, az akácok között alig találtam olyat, amiben ne lettek volna kisebb nagyobb repedések. Aztán két éve lett volna dolgom akác lécekkel egy kerti padhoz, elzarándokoltam Gödöllő környékére egy céghez a megrendelt 2m-es lécekért és olyan girbegurbák voltak, hogy otthagytam.

Ami a táblásítás kiosztását illeti, pénz kérdése a dolog. Ha azt érzékelném, hogy megéri magamnak elkészíteni, akkor persze megcsinálnám, de van egy olyan érzésem, hogy azok a cégek, akik nagyüzemileg táblásítanak, sokkal olcsóbban képesek beszerezni az anyagot mint én. A művelet hatékonyságáról nem is beszélve. A másik, ami esetleg a saját megoldás kívánja, ha a minőségi elvárásom magasabb mint amit a cég nyújtani tud. Hiába én vagyok az "amatőr", addig válogatok, addig forgatok, amíg szebb és jobb nem lesz amit én csinálok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés