Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzlu
tag
válasz thyeby #50527 üzenetére
Igen, az idősebb korosztály esküszik ezekre, maradiságból. Persze, az ezerkettes Lada is kiváló gép volt valamikor, meg még ma is gurul, csak már egy robogó legyorsulja. Én egy 400-as kombi Kirchnert örököltem.
Azért együtt lehet élni az ilyen dinoszauruszokkal is. Meg kell tanulni őket használni, komoly kompromisszumok árán, de sokkal több nyűg van velük, mint amennyi hasznot hoznak. Azért én eddig mindent megcsináltam ezzel, amit kellett. Más kérdés, hogy ha ez lenne a szakmám és a termelékenység komoly faktor lenne, már rég kib****m volna a műhelyből.
MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W
-
thomgrande
tag
válasz thyeby #50527 üzenetére
Nem baszogatás, inkább magas labda. Mint már többször kifejtetted tized pontossággal gyalulsz. Akkor ezeknél a tized pontos deszkáknál táblásítás után hogy lesz akkora eltérés hogy vastagságira van szükség?
"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...