- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Madmax81 #4432 üzenetére
Ez rendben is van attól függően hogy minőségre ez sem lesz jobb hatású mint egy bútorlapból készült fiók. Első sorba itt a görgő mechanikájára gondolok. Aztán meg ugye egy vaslemez az egész. Nem kelt egy minőségi érzetet. Persze ha vkinek ez is megfelel akkor miért ne.
Aztán meg ha megnézzük a költségeit a kettőnek akkor a metabox darabja kerül saccra 3000,- forintba míg én a fiókpalástot megcsinálom a táblából leeső hulladékából ami így kb. ingyenbe van.
Hosszú távon konyhába a fém miatt a tied lehet jobb megoldás de a feneke a tiednek sem fém így kb. ua. az élettartama a lam.b.lapból készült fióknak mint a fémpalástunak.Winner:
Én nekem még nem jutott eszembe ennek az összehúzónak a használata, mert vhogy mindig ellapoztam a katalógust. Talán azért mert soha nem láttam és nem is használtam ilyet. Ahány ház annyi szokás.Ne sokat agyalja a fiókon.
Az oldal olyan hosszú mint a vasalat, az első hátsó összekötő meg külméret minusz 18mm.Gondolom ez eddig is tök tiszta volt.
Lapjára lerakod a két oldalt egymás mellé és szintbe fogva a lamelló talpát állítva beletolod a gépet az anyagba mind a négy rövid oldalon. Utána lamellozó lefektet anyag vinklis oldala lefele és beletolod az összekötők végébe is. Még összerajzolni sem kell mert szemre látod a 10cm-es alkatrészek közepét. Szélesebb fióknál meg a palástok szélénél ütköztetsz a két szélén.
Mehet a ragasztó mind a 8 marásba +4 lamelló.
Itt jön az én trükköm hogy vannak ilyen gyors szorítós spaniferek(400Ft/db). Azt körberántom rajta az bőven elég. Ezután mehet a fenék ami mindkét irányba külméret -1mm. Ezzel rögtön vinkllibe lehet állítani a fiókpalástot és nem kell méricskélni. Ha kevés a fiók ilyenkor a fiókcsúszót is rögtön rácsavarozom.
Ezután félrerakom és kész.Csavarozásnál vagy a csavart látod oldalról vagy az összekötők végét kell zárni. Az egyik ronda a másik meg feleslegesen ronda....sztem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest