- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Hát pedig a lam. bútorlapos bútoroknál ez kb. ennyi szokott lenni tehát 50-50%. Furnéros/tömörfás szekrényeknél ez elmehet 60-40 vagy 70-30% arányba is ahol a 60 és a 70% a munkadíj. Egy intarziás ékszerdoboz arányairól már ne is beszéljünk.
nagyon sok mindentől függ ez az arány és egyben az ár is. Össze lehet rakni egy szerkényt csavarral és tiplizve, lamellózva, vagy dominózva. Én pl. senkinek nem rakok össze csavarral semmit akkor sem ha "nekem jó le sz úgy is csak legyen olcsóbb"Ha szeretsz otthon barkácsolni akkor csináld meg magad.
Üdv.
-
Winner_hun
félisten
Pedig reális.
Persze vannak boltok ahol olcsóbban is megkapod, pl nemrég csináltam egy szekrénysort, nekem többe került az anyag + vasalások (amihez még hozzá se nyúltam) mint egy cég készen beszerelt ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Politika
- Opel topik
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest