Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loobelt70
csendes tag
De jó lenne megnézni azt a nagy vasat! Sok technikai részlet nem tisztázott még a fejemben.
A mechanikai és elektromos méretezések, merevítési megoldások, rezgéscsillapítás, asztal -emelés mechanikai, -esetleg és elektromos megoldása, annak léptetése, előtolás technikai, és(anyagi) megoldása, a gép etetésének megoldása, hidraulika és nem sorolom tovább úgy minden ami a nagy vassal kapcsolatos.
Tavasszal szeretném felújítani a Kiskőrösi 800-ast. A horizonthoz szereztem már két 800-as alu-öntvény kereket és egy villanymotort, amin van egy hajtómű és elektromos fék.
Egy autósboltban dolgozom már több mint tíz éve, de semmi affinitásom nincs hozzá. A fával meg imádok dolgozni.
Nekem nincsenek, meg nem is voltak nagy megrendelőim, vakon vágok a "sok ismeretlenesbe". Azt szeretném elérni, ami neked már nagyjából adott. Fűrészárut tudjak előállítani, tudjak szárítani, gőzölni, gyalulni. Tartok majd legalább négy fajta fát, (tölgy, bükk, fenyő és akác.) Ha valakinek kell, hát eladó. Amíg meg nem köl, addig táblásítok jó néhányat és az is eladó. Ha mag még az sem köl, egyedi bútorokat, kisbútorokat készítek és azt is árulom.
Gyakorlatilag erre teszem fel a maradék életem. Hiszek benne, hogy ha valamit szeretettel művel az ember és nem muszájból, az előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét.
Milliomos valszeg nem leszek ebből soha. Ha a jelenlegi fizetésem jó 70-80%-át ki tudom termelni a fával való munkával, egyelőre nekem az elég.
Ha módod akadna rá, és nem titok, elküldhetnél néhány dokumentumot a masinádról illetve fényképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tenisz topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest