- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Nem gondoltam, hogy hozzáférhetetlen az asztalos szakma számára ez a műanyag. Megmondom őszintén, már vártalak, hogy megírod a srácnak, hol lehet beszerezni, és mennyibe kerül.
Nos, a magam részéről a következőt gondolom minderről:
Ha már nem hozzáférhető, csak az ikea számára, én nem filózgatnék, hogy mivel tudnám helyettesíteni, hanem megoldanám szépen, stílszerűen fából. Nem olyan ördögi dolog ezt elkészíteni. Tenném ezt két okból is. Elsősorban azért, mert szerintem csúnya. Már kicsi gyerekkoromban is ambivalens érzést keltett bennem a fa bútorokon a műanyag gomb. Elveszíti a bútor menten a természetességét tőle. Másodsorban pedig szerintem amíg az ember rálel valami helyettesítő anyagra, ami legalább egy kicsikét kompakt, hát elkészíti azidőalatt kétszer is - még akkor is, ha marni kell a fát. (szerintem én egy ilyen CD tartót húsz perc alatt elkészítenék ragasztással)SteadyMannak én is sok sikert kívánok a megvalósításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest