- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Dízeles #2156 üzenetére
Írja a szerelési útmutató, hogy nem szabad rálépni. Aki ebben szaki, az piszokgyorsan rögzíti. Már felraktam jónéhány ilyen tetőt. Hmm... nem is a tériszonyom fogott ki rajtam, hanem a legutolsó darab, és a kupás. (mondjuk ki azért nem fogott rajtam, de szorítottam, ami csak a kezem ügyébe került, mint a tanuló lakatos gyerekek a kalapács nyakát.)
Egyébként szegelni kell. Ahogy a Lindab-hoz, ehhez is gyártanak hozzávaló szeget. Alul semmi, felül pedig egy kis műanyag félgömbszerű alátét, ami szegeléskor pont ráidomul a hullám-ra (a hullám megfelelő jelentése értendő
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest