Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
yooccoo #18641 üzenetére
Köszönöm a figyelmességedet!
"én a helyedben visszavinném, mivel rosszat kaptál"
Most mondjam azt Vén Pistának, hogy vazze, hat évvel ezelőtt rosszat adtál ajándékba?
De továbbra sem értem, hogy jött ki az eredmény, hogy másik ékléc kell.
Furatok szemre teljesen egyeznek a vastagabbik késével. Imbuszcsavar (ami a fiókodban vár engem) bebújik a késhengerbe. Átbújik a késen, és belecsavarodik az éklécben levő menetbe. Az ékléc tehát közelebb kerül másfél milliméterrel a késhengerhez. Mi ebben a baj? Miért kell másik ékléc?
Mondjuk nem vágom magam hanyatt akkor sem, ha még hat évet itt fog porosodni, már benyeltem ezt a"buktát" régen.Az járható út, hogy elviszem a szakadt szalagot hozzátok, amikor Pesten járok, és megvárom a forrasztást?
Szoktatok postázni. Ennek mi a költsége 10 kg alatt? (Mondjuk egy fűrésszalag szerintem levélként is feladható, azt hiszem, 10 dkg a határ, de nem vagyok otthonos levelek tekintetében.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest