Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Igen.
Egészen konkrétan ezt én is néztem mert a hsz-em után egy félórát túrtam a netet hogy tudjak vmit ajánlani, de nem találtam semmit, a te általad belinkelt gép meg drága neki ezért nem linkeltem.
Az biztos hogyha mondjuk ezt megvenné(ami véleményem szerint méretben, márkában a legjobb választás volna) akkor valószínűleg egész életében kitartana, viszont ha nem ért hozzá akkor nehéz megállapítani, hogy a forgórésze hogyan néz ki és mint Márton is írta annak kicserélése a fél gép ára.Az a gond ezzel az olcsó kategóriával, hogy nem lehet tudni melyik milyen. Kellene egy olyan ember akinek van vmelyikből és azt mondja, hogy na ez jó, és akkor egy olyat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest