Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
Ha veszek egy Mede8er MED600X3D médialejátszót akkor a rendes bd iso filmek teljes képernyősök lesznek ?Nem lesz alul felül fekete csikok ?
Samsung ue48h6400 a tv-ém eddig usd-jén keresztül néztem filmeket pendriveról sima .mkv filmeket nem bd isokat.
Érdemes lenne médialejátszót vegyek?így is tökéletes a képminőség.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
48 Colos tv-én eléggé kicsinek tűnik a felezett kép azért szoktam nagyítani.Sajnos nekem sokba kerülne 60 colos tv.
Ez egy sima mkv full hd film.
Video length..: 02:01:10
Size..........: 25.9GB
Video codec...: AVC - High@L4.1
Framerate.....: 23.976
Bitrate.......: 25777 Kbps
Resolution....: 1920*1080
Aspect ratio..: 2.40:1Most a rendes bd iso ennyivel tud többet
Name: 00800.MPLS
Length: 2:01:10.471 (h:m:s.ms)
Size: 35 734 032 384 bytes
Total Bitrate: 39,32 Mbps10 Mbps-el nagyon a bitratéja egy bd isonak mint a sima mkv-nak.Megéri ezért venni médialejátszót?2m távolságról nézem a tv-ét.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni.Ha összekötöm jelenleg a PC-met a samsung ue48h6400 tv-vel amikor filmeket akarok nézni egyenlő képminőséget fogok elérni mint ha vennék egy médialejátszót?Pl med600x3d.
Jelenlegi kártyámmal biztos nem lenne gond Gtx 970 120ezer kb.
Gondolkodtam veszek egy 5m minőségi hama hdmi kábelt és vele oldanám meg a filmezést.
-
demmer123
őstag
Szerintetek mekkora képminőség javulás lenne ha vennék egy média lejátszót a tv-hez?
Eddig filmeket beépített média lejátszóval nézzek BD50 filmeket nem szoktam nézni nem is tudok szerezni,csakis Bluray Remuxokat.
Sony KDL50W805C a tv.
Ha vennék egy S905 média boxot és pendriveról néznék róla filmeket szebb képet érnék el?
Régen próbáltam a Popcorn lejátszót de semmi javulást nem láttam képminőség terén.
[ Szerkesztve ]
-
-
demmer123
őstag
Sziasztok.Szerintetek érdemes lenne venni külső média lejátszót a tv-hez Full HD filmnézésre?
Sony Bravia KDL-50W805C
Eddig beépített média lejátszóval néztem Bluray Remux filmeket Pendriveról,bd50 nem szoktam és nem is tervezem.
Szerintetek sokat javulna a képminőség illetve a hangminőség ha vennék egy Zidoo X8 lejátszót ?Vagy nem lenne akkora ugrás képminőség terén mint a beépítettel?
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Nézelődtem még egy kicsit Amlogic s905 is találtam olcsóbban.Az gyengébb képminőségben mint a zidoo x8?Fontos nekem hogy optical csatlakozó legyen rajta mert a hang projektort tudjam rákötni.
Pendriveról lehet nézni filmeket egyébként zidoo x8 vagy esetleg amlogicról?Mivel van rajta usb csatlakozó.
3D nem nézek sosem ezért nem fontos az.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Jelenleg egy amlogic x96 max plus coreelecel, lejátszót használok, bluray remux filmeket nézek rajta, külső hdd-vel.
Erdemes lenne lecserélni Zidoo Z10 Pro -ra?
Jobb képminőséget lenne? Samsung s90c tv.
Dolby Vision nem kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest