Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz RandomPJ #13446 üzenetére
Na ehhez kis sztori...
Ez először nekem sem volt egyértelmű és nem voltam rest, rákérdeztem.
Erre küldött egy termékoldal linket az ebay-en, amin egy adapterkészlet volt látható (azt írta, ezeket szokta mellékelni, ha szükséges): ezt
Tudni kell, hogy a kínaiaknak legtöbbször az EU szabvány csati az olyan, ami csak a nem földelt dugaljba lehet bedugni (de azt a fajtát már nemigen alkalmazzák Magyarországon, vagy csak régebbi épületekben van, ahol még nem cserélték ki).
Az érdekes az, hogy amikor először a fenti linkre ránéztem, a bal alsó átalakító még a földeletlen dugaljba való változat volt.
Ezért belinkeltem neki a w2comp-ról egy képet, amin egy ide jobban illő adapter látható a csomagban:
R6S_w2comp_pack.jpg
Megírtam neki, hogy valami ilyesmi kellene nekem.
Megértette, küldeni fogja a megfelelő átalakítót...Megjött a csomag. A posta csomagban benne volt külön a legelső linken látható bal alsó átalakító, de meglepetésemre a dobozban a w2comp-os képen is látható nekem ideális adapter volt (tehát az átalakító így nem is kell, fölöslegesen paráztam, de azért ajánlom, inkább kérdezz rá nála, az nem kerül semmibe).
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest