Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz Patice #55107 üzenetére
Mért nem megy rá a 64bit-es? Van olyan generic build is, meg a cpu is támogatja.
Amúgy próbaként most felraktam egy natív Plex Home Theater-t, ahogy nézem ez is OpenElec alapú. Viszont a FHD tartalom itt is szaggat :/
Ennél lightweight-tebb OS-t már szerintem aligha találok.
Aztán majd még kipróbálom a LE-t
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Haka
tag
válasz Patice #56120 üzenetére
Na talán felfogom.
Tehát ezek a különböző típusú jelek más frequencián mennek, ezért szabadon összereszthetők, az elosztóban, és a másik oldalon, ha eljutnak egy tunnerig, akkor tv képpé alakíthatóak.Tehát annyi a kérdés, milyen tuner van az eszközben.
És ha mondjuk a TV előtt ketté osztom és két eszközt raknék rá, akkor úgy is működne.Ez így ok?
A TV-men van mindenféle tunner ami létezik manapság, akkor az lehet egyből kezeli is így a két rendszert.
(Mondjuk kártyaslot csak egy van) -
skbalint
tag
válasz Patice #56427 üzenetére
Azért ez sem teljesen igaz, előbb írta blakey is például ezt:
Egyedül Sony tv-n nem próbáltad. Tudom miről írsz, engem is zavar de a tv-m segítségével mindez láthatatlan, gyönyörűen kiküszöböli a dolgokat.(#56428) blakey
Nem más tevékenységi köre érdekel, csak ha egy szakmai fórumba folyamatosan van egy állítás, indoklás nélkül, ráadásul szerintem önellentmondással ("ugyan nem látszik a kadenciahelyes lejéátszás hiánya, de azért kell mellé egy igazi médialejaszó"), akkor gondoltam rákérdezek, hogy miért van ez a kijelentés.Itt most elektronikai céleszközökről beszélünk, nem festményekről például és azzal járó élvezeti értékről.
Ha csak azért kell 3 eszköz, mert szeretsz tesztelgetni, azzal sincs semmi baj, de akkor gondolom érted, hogy miért erős az a kijelentés, hogy " remekül kiegészítik egymást".Feltételezem azzal te is egyetértesz, hogy egy médialejátszó ad valami pluszt a tv beépített lejátszójához képest (kényelem, funkciók, képminőség, stb), ezért is van rá szükség, így teljesen érhető.
Annak az indoklását nem látom sehol, hogy mit ad egy médialejátszó pluszba egy ATV4+ Infuse mellé, miközben el van könyvelve az a kijelentés, hogy kell (ugye azt te is írtad, hogy pl Sony tv-knél nem látszik a 24p hiánya, és most a HD hangoknál sincs elvileg akkor hátrány).Most ezen nem fogok leállni vitázni, nem ér annyit, csak gondoltam rákérdezek megint ha már felmerült, hátha kapok egy tényleges választ.
-
muranyig
tag
válasz Patice #56486 üzenetére
Szia, igen, a beépített DLNA-t használom. A plex nekem sem jött be. Amlogicos fórumban ismét tegyem fel a kérdéseimet? ...mert nem vágom most hol tart a piac, és ahogy látom eléggé kiterjedt már az a fórum is. ilyen, meg olyan lejátszó, stb... Nekem egy egyszerűen használható nem túl drága, de stabil 4k képes player kéne. esetleg ötlet, hogy pontosan melyiket érdemes?
-
donceleger8
őstag
válasz Patice #56514 üzenetére
Igen így szeretném.
A haldokló laptop helyett szeretnék egy all in one készüléket ami lejátszó is és amivel le is tudok tölteni. Lehetőleg a legnagyobb sebesség mellett.
De akkor ezek szerint nincs ilyen eszköz.
Szomorú.
Azért köszönöm a válaszokat.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
DoItYourself
addikt
válasz Patice #56539 üzenetére
Egy kis kiegészítés: egy ezressel drágább csak az a verzió, ami kártyafogadós (a kódolt adásokhoz).
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
jeni
félisten
válasz Patice #56552 üzenetére
hát igen , márkásnak van feltüntetve és mégse jó amire venné az ember
Így marad számomra továbbra mint ajánlott a HiMedia Q10 Pro -s beszerzése
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz Patice #56606 üzenetére
A HDMI teljesen máshogy működik mint az alap S/PDIF. A HDMI a DAC szemszögéből "virtuálisan" jitter mentes, hiszen az csak akkor számítana, ha a DAC közvetlenül a jeltovábbításban lévő órajel alapján játszaná le a packeteket. De a DAC bufferel jópár packetet/framet, mielőtt elkezdené visszajátszani a hangot.
Így mondhatjuk, hogy a buffer miatt a PCM is "jitter free", a tömörített hang pedig fizikailag is az.
Amúgy a modern S/PDIF vevők is használnak már némi buffert (aszinkron a be- és kimenetük). -
migabi24
nagyúr
válasz Patice #56678 üzenetére
Hát azért ezt nem mondanám, official videóklippek tökéletes minőségűek nálam hangra és képre is jön a full hd, csak a jel lehetne erősebb, mivel akarok valami lejátszót ezért puhatolózok lehetne-e javítani egy blu-ray lejátszóval vagy egy popcorn féle cuccal
[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
válasz Patice #56852 üzenetére
hát én is hirtelen ugrottam bele ebbe az oppo vásárlásba... remélhetőleg idővel jobb lesz.
szerencsétlenségre felkerült egy-két olcsó 180.000-es gép is a fórumokra, így még eladni sem lehet...
legalább is 100.000-es bukóval 1 hét alatt pár órásan nem szívesen...egyelőre sírom vissza keményen a jó kis HTPC-met...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
-
fauv
őstag
-
blakey
titán
válasz Patice #57246 üzenetére
A Serviio DLNA szerver, használtam Pana tv-met és jól működött, de nekem SMB-n is látott mindent. Ha elolvasná a Serviio topik első néhány oldalát akkor biztos tudná, hogy miket kell beállítani ahhoz, hogy jó legyen, persze ettől még nem biztos, hogy a Pana rendszerre hajlamos lesz-e megfelelően működni vagy sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
envagyok
veterán
-
Hasaggymeg
veterán
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Patice #58205 üzenetére
Ez az ami kell nekem!...még egyszer köszönöm mindenkinek!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
blakey
titán
válasz Patice #58496 üzenetére
Neo U1-ben gigás LAN van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dh66e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok