- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Értem.
Eddig egy olcsóbb Hyundai íróm volt, (nem ajánlom senkinek!) de lemezt nem nagyon írtam vele, sőt soha, csak felvettem, első sorban meccseket, meg ha félig megnéztem valamit és sokáig tartott akkor azt. De ezek nem olyan dolgok amiket kiírna az ember, ha filmre volt szükségem akkor pedig az internet sötét bugyraiba keresgéltem.
Tehát írni nem fogok szerintem ezzel sem sokat, inkább felvenni, de leginkább lejátszani. Viszont külön nem akarok lejátszót egyenlőre, majd maximum valami Blue-Ray-t később, ha elérhető áron lesz.
Remélem nem fog egyhamar tönkremenni az optika ha így használom. Itt is jellemző az mint az xboxoknál, hogy jobb minőségű lemez kevésbé rongál? Esetleg a lejátszóval márka-azonos diszkeket jobban bírják az írók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest