- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Hali!
Egy ideje egy pio440h -t nyomogatok (elotte 2 lg volt), es nagyon meg vagyok elegedve eddig vele...
Igaz csak felveszem a musorokat, es megnezem, (ha nekiallnek reklamot vagdosni, mar latnam a fel filmet es ugy mar nem olyan nagy elvezet, meg ugy sem archivalom le), viszont eleg szepen vesz fel, kozben szinte azt csinalok amit karaok (berakok nezek mas filmet, vagy hallgatok zenet), divx -ek nagy reszet is megeszegeti, es szepen lejtassza felirattal (habar egy kimondottan divx jatekossal azert nem er fel, annal valogatosabb), ami a legfontosabb a korabbi felvevoimhez kepest, hogy 16:9 -es tv -n ez mar rendes meretaranyban tudja lejatszani a divx -eket (a dr7500, es az rh7500 nem tudta)... Elegge halk kis szerkezet, a dr7500 3-4x volt nala hangosabb.
Ami negativ, hogy nem mindent eszik meg minden mediumrol (mp3 cd-r/rw, divx dvd-r/rw, felvenni mindenre felvesz), es hogy nem adtak hozza sem magyar, sem angol hasznalatit (csak holnad, francia, spanyol, ... stb), pedig 3ev garis basys -os...
A 3 nalam jart modellbol, viszont a cirrus chip -es lg dr7500 -as jatszotta le legszebben a divx -eket, illetve az mpeg2 encodolasa is ennek volt a legszebb, csak az a szeria (szepseg) hibaja volt, hogy nem tudott normalis keparanyban divx -e megjeleniteni (nagytestvere rh7500 -as mar csak 16:9 -es tv -n nem tudta ezt, igaz abba mar mas chipset volt, de csunyabb is volt sokkal, meg a dvd is)... Szoval a jovoben lehet, hogy a markasabb cuccok kozul erdemes lesz megnezni miben lesz cirrus chipset, mert minosegben elegge ott volt...
Komponens csatin kotottem hozza a tv -hez, viszont a progressive scant kikapcsoltam, mert eletlenebb, fakobb lett a kep tole (vsz a tvben levo faroudja jobban erti a dolgat, nameg a 2x tranzformacio helyett az 1x is jobb minoseget ad)...
Szoval ezek alapjan, en nem varnek sokat egy hdmi -s SD lejatszotol... 576i->720p/1080p->768p (mondjuk 1366x768 -as panel eseteben), igy inkabb egy rendes HD lejatszora tartogatom a HDMI bemenetem...
Mostanaban nezegettem nehany HD filmet pc -rol (analog d-sub), es meg kell mondjam egy jobbfjata DVD, es a 720p kozott nincs olyan nagy kulonbseg, ellenben a 1080p mar azert kimondottan jobban mutat (igaz ez a CGI -ben duskalo produkvioknak nem tesz jot, leven kevesbbe elethu a grafika...)
''Roviden'' ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged