Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
válasz
Ber31inger
üzenetére
Siman tudni fogja a wd red mivel ,hogy 1 extrem peldat mondjak meg az amugy 288 gigas BD50 iron fistnek is "csak" 56,9 Mb/s ami 57 Mbps = 7.125 MB/s a teljes adatsebessege mikozben egy wd red adatatviteli kepessege 147 MB/s ami tobb mint amit a gigabites kapcsolat lehetove tesz 1 kabelen.
A zyxel nasokat nemnagyon ismerem lehet, hogy jok, de akkor mar inkabb xpenology es hp proliant gen 8. -
Hyena
senior tag
válasz
Ber31inger
üzenetére
Nemnagyon ajanlott androidon filmet nezni mivel vannak bizonyos foleg hangot erinto lejatszasi problemai. (kadencia helyesseg, hangtovabbitas...)
Amugy a shield egy eleg jo box de inkabb egy ilyen asztali mindenesnek felel meg semmit egy dedikalt medialejatszonak. (pl ha jatszani is akarsz rajta)
Mediaplayernek inkabb ajanlottak az amlogic s905x boxok libreelecel. (a dobozbol kiveve androiddal nem tul jok)
Vagy esetleg zidoo x9s, himedia q10 pro (ha mindenkepp android kell)
Esetleg valami Dune tipusu keszulek... -
sirály69
őstag
válasz
Ber31inger
üzenetére
Szerintem ez nem lesz olcsó...
Itt kérdezz rá.... -
Hyena
senior tag
válasz
Ber31inger
üzenetére
Igen ismerem nem rossz keszulek, attol fugg mire akarod hasznalni...
-
Hyena
senior tag
válasz
Ber31inger
üzenetére
Az a rakoltheto osszegtol fugg.
A legjobb ar/teljesitmenyt egy amlogic s905x alapu cuccal ered el libreelecet telepitve ra.
pl egy ilyennel:
https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-Plus-Youtube-Netflix-4K-Streaming-TV-Box-386510.html
Eleg jol el vagyok latva mediaplayerrel van osszehasonlitasi alapom
. -
Hyena
senior tag
válasz
Ber31inger
üzenetére
A kodinak egyeltalan nem kellene szaggatni, javaslom uninstallalj minden hozza kapcsolodo appot az alabbiak szerint.
Regebben nekem is volt ilyen problemam de a supporttol kapott tanacs szerint ez megoldodott."KODI will depends on these app "xorg", "remote-center", "asustor portal" , please uninstall these 3 apps altogether ,
and then install asustor portal from ADM\App Central \Beta Apps first, and then xorg, and remote-center. try again."Termesztesen minden appnak a regi meg kompatibilis valtozatat kell hasznalni.
A Kodi helyett jelenleg egyedul az OpenPHT app az ami hasznalhato video lejatszasra HDMI kimenettel asustor lejatszon ami tulajdonkeppen egy Plex kliens , de sajnos nemigazan fejlesztik mar. (egy probat meger, de ne legyenenk hiu abrandjaid)
A magam reszerol ugy gondolom ennyi volt az asustoros videolejatszasnak azt javaslom vegyel egy asztali mediaplayert!
En mar toroltem is a kodit a nasrol ha a kesobbiekben lesz valami mas megoldas talan kiprobalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
Gawamatsu