- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
Igen, ezt írja a hivatalos leírás a beállítás menetéről. A volume1 minden esetben az alapértelmezett könyvtár. Az alkalmazások nagyjából 90%-a ide települ majd, ha az App Centralból telepítesz (még a docker alapúak is). Ide menti a mobilról a képeket, stb. A docker config is ide megy majd. Én 1TB alá nem tenném, de nem értek a linuxhoz és biztosra szeretek menni.
Szerintem linuxban járatosnak kell lennie, aki csak a programokat vagy azok egy részét akarja a volume1-re tenni, minden mást a többi kötetre. -
NVMe SSD-t csak írásra az 1iket, és olvasásra a másikat, gyorsítótárazásra érdemes bele tenni adat tárolásra felesleges!
nekem LOCKERSTOR 4 Gen2 AS6704T-m van nálam így van ahogy fent leírtam, nálam 2.db Toshiba Enterprise MG09 18Teras HDD van benne és 2.db 256.os NVMe.
RAM ot nyugodtan tedd bele én a gyári 4-giga mellé tettem még bele egy 16.gigás Crucial 3200MHz CL22-t és szépen mennek 1ütt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest