- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Sokáig volt 412+ Syno-m, és viszonylag rövid ideig (kb. 1 év) 1813+, de ilyen nem fordult elő, nem is hallottam még róla, de attól még előfordulhat, de nem hinném, hogy ez rendszeres.
Ami rendszeres volt, az az intel atom proci miatti hiba, ezért adtam el a 1813+-t és nem vettem 1817+-t (javított mainboard ellenére ott is előfordult a hiba a hibás CPU tervezés miatt), hanem megvártam a 1819+-t.
Az ár pedig nem csak a HW, hanem a SW miatt alakul. Azt biztosan ki tudom jelenteni, hogy a Syno esetén már csak az applikációk támogatása is sokkal jobb. Pl. Asustor-nál nemrég frissítették az appokat, mert VALAKI ÍRT A HIVATALOS FÓRUMON, HOGY 2017-s VERZIÓK VANNAK FENT! Na ez azért nem semmi, hogy 1 évig rá sem néznek. Remélhetőleg a jövőben ezt jobban kezelik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest