Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sabre
őstag
olvasd el mit irsz, azt irod a fear demoba nem nem szemetelt. utana mar azt hogy semmiben nem. tökmind1, nem süllyedek le a szintedre.
tudnám mitől nyilt ki a csipád mikor az én karim akartad megvenni még normális voltál, megráztad a hülyeség fát vagymi? na mind1 ez volt az uccsó innentől nem nézem mit hadoválsz.
zárásképp egy igézet ginotól az oláhcsaládból:
''majális a szeretet ünnepe, ilyenkor szereccsük egymást, nem szabad rosszindulatunak lenni!''
-
Sabre
őstag
max 18 éveddel ne oltsál már le hogy újonc...azért újonc a titulusom mert ez egy új reg... lehet kicsit jobban is értek a dolgokhoz mint te. hwswn csak 4.5 éves regem van

nekem volt 6800am tudod jól. meg is akartad venni.....
400/800 meg pite. az enyémen a ramok 850 körül mentek, egy inno pe-n mennek 900 körül is....pedig az nem gt dekurvajó magos. szal közel 2000 pötty 10%os húzás mellett kicsit soknak tünik nekem. patch volt volt a 3dmarkon? 700ról 800ra húzva a ram nem sok, az meg hogy gt mag... :Đ 325 helyett 350en megy te jó ég. és ugyanúgy 400nál ér véget...
elárulom a rendes GT (nem asus kotyvalék 128 megás hibrid kareszok) magja megy voltmoddal 430-440 körül max amiket én láttam.
1 szót mint száz, ne legyél olyan okostóni.és ne állj neki sértegetni, mert utolér a végén otthon téged mucsaröcsögén a madárinfluenza.
szerk.: pont ilyen procim és lapom volt a 6800 alatt, csak tudom mi mennyi merre meddig.
nekem 12/6al 395/850en ment 10.400 körül a 3dmark 03 a patch rajta volt.
ne magyarázd már el nekem hogy a +4 pipe miatt 1500 pontot ver a kártyád rá erre pláne hogy a memó csak 800on ment....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest