Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)

Aktív témák
- 

Supr@
senior tag
Tommmmkának kell hogy igazat adjak, nekem egy leadtek 6800LE-m volt, 12/6-ra moddolva, 300/700@410/900-on, és így futott egy 3000-es a64-el 11k-t a 2003-ban! ja és többnyire úgy van ,hogy ha vmin a 2005-ös 3dmark le fut hibátlanul, akkor többnyire minden lefut rajta. ha bekapcsoltam a 16/6-ot, ami hibázott, de végig futtattam, akkor 12k-t nyomott! az újoncos poént levehettted volna, ja és tényleg nem érdekle itt senkit hogy máshol mióta van regged. tesómnak 2éve van a teveclubbon, mégsem érdekel senkit
 én ezzel csak azt akarom mondani, hogy igenis soakt számít az a +4pipa. písz
ja és mit érdekel az téged, hogy ki mennyi idős? semmi közöd hozzá. én pl 18 vagyok, és akkor mi van? egyből nem szabad velem üzletelni, vagy szóba állni velem? töröltessem magam a ph-ról?

[Szerkesztve] - 

törölt tag
1., asus
2., nehogymár a +4 pipe miatt megy annyit... nem, azokat csak szórakozásból kapcsolják be, azért kell ennyi pipe, hogy a krumplit lehessen mivel locsolni, amúgy a pixelfutószalagoknak a teljesítményben nyílvánvalóan nincs szerepük, ez ilyen rejtett biznisz, hogy 16 futószalaggal ugyanannyit tud a kártya, csak másfélszerannyiba kerül... rövid matematikai fejszámolás után kideríthető, hogy a te 12 futószalagos kártyád által elért teljesítményhez képest ez a picit alacsonyabb memóriasebességgel gyengített,16 szalagos kártya által adott teljesítmény abszolút reális
3., hwsw-n x éve van reged. és kutyád van? mert az sem érdekel. sem engem, és szerintem itt senkit, ez egy másik fórum.
4., rendes GT mag, voltmod, stb. egyáltalán nagy vonalakban legalább van fogalmad arról, hogy ezek a dolgok fizikailag hogy épülnek fel? meglátásom szerint te annyit látsz a dologból, hogy GT van a dobozra írva, meg van az az izé bigyó program, ott felhúzom a csuszkát idáig, és akkor 1000 ponttal többet megy a 3dmark.
röviden tömören ennyi. - 

Foglalt név
addikt
Lehet, hogy Tommmmka nincs 18 és minden második komment az övé ma, lehet, hogy 4,5 éves reged van, elég szomorú, ha elmúltál 18 és még mindig erre vered, ez a része nem érdekel. DE
v9999gt 128mb
Bővebben: link
Most nálam van a kártya és a 3000+-al is dob 12k-t 3dmark03-ban. Voltmod nélkül, egy asus kotyvalék.
Szóval egy szó, mint száz, azért mert a gagyi kártyák jutnak Neked vagy simán balfasz vagy, ne legyél okostóni.
Nem azért nem kívánok semmi rosszat, hogy megmutassam, mennyivel különb vagyok Nálad, hanem mert nem látom értelmét szitkozódásnak, főleg egy fórumon. Minden jót! 
Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
 - Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
 - Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

én ezzel csak azt akarom mondani, hogy igenis soakt számít az a +4pipa. písz