- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem nyithatunk minden kérdésnek új topikot.

Kérdezz itt, mondjuk, ezt bezárom. -
GyurjanLaci
újonc
Üdv mindenkinek! Első posztom ezen a fórumon.
Azzal a problémával szembesültem, hogy az ASUS Strix GL703VM laptopom amit 6 napja vettem és most először kipróbáltam végre olyan dolgokat produkál amit egyáltalán nem várnék egy 450 ezres laptoptól és teljesen kétségbe vagyok esve, hogy most kidobtam ennyi pénzt az ablakon mivel nem tudom használni a laptopot.
A probléma a Következő: Akármilyen játékot is elindítok rajta, vagy akár filmnézés közben is előfordul, hogy felszalad 90 fok fölé a cpu és lekorlátozza magát. Játékoknál 1-2 perc és ezt produkálja, és a 120-200 fps-ből marad 15-20 amivel nem túl szórakoztató játszani.
A kérdésem az lenne, hogy más is járt így ugyan ezzel a típussal? Valamint lehet-e orvosolni ilyen jellegű problémát?
Válaszotokat előre is megköszönöm.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs