Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parati
csendes tag
Az egy héttel ezelőtti negatív hozzászólásomat kicsit finomítanám. Írtátok, hogy akinek negatív a tapasztalata, az előbb kommentel, mint akinek pozitív. Így van, én is ezt tettem, azzal a megjegyzéssel, hogy 30k-ért azért az ember azt várná, hogy áram alá helyezi a cuccot, alap beállításokat megcsinálja és boldog (sztem ez azért még mindig nem nagy kérés).
Gyári fw-rel és Merlinnel gyalázat volt a jelerősség és az adatátviteli sebesség is. (panel, inSSIDer-t nézegetve próbáltam a csatornákat is beállítani, hol lenne a legjobb, kb 30-40 2,4GHz-e háló mellett.)
HGG-t felpakoltam, ahogy írtam a hétvégén is, jelerősség, átvitel sokat javult, feleségem notiján pl. még sosem mértem olyan átviteli sebességet ezelőtt.
Ami viszont még fontos, a wifi hálózat stabilitása, pl. NAS-ról másolás, nagyon megugrott, jóval gyorsabb lett.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
parati
csendes tag
Igen, felpakoltam a HGG-t, kb 15 dBm-el javult is a jelerősség, inSSIDer szerint, nyilván minden ugyanott volt előtte-utána. (köszönet cyber86)
Speedtest is kezd számomra elfogadható értékeket produkálni, az egyetlen bibi, hogy az 5GHz-es hálózatot most épp nem látja semmi.
Nyomozok még. -
parati
csendes tag
Sziasztok.
Saját vélemény és tapasztalat, másfél nap után.
Tegnap vettem egy AC66U B1-et, a "Milyen routert vegyek" fórumon olvasottak alapján, ott "best buy"-nak aposztrofálták.
UPC, 240Mbit, egy D-Link DIR-842/MT AC1200 volt a kábelmodem mögött, és megadta magát.
53 m2-es panel, előszobában a router, gyakorlatilag majdnem minden eszköz "egyenesben" rálát a routerre.
A hálózat 3 laptopot,3 mobilt szolgál ki nyilván alkalomszerűen mindegyiket, van amelyiket 5 GHz-en, van amelyiket 2,4GHz-en.
NAS van még a hálóban, és TV, DLNA-n keresztül a NAS-ról lejátszással, kábellel, nem wifi-n.
Annyi jót olvastam az AC66U B1-ről, hogy gondoltam, egye fene, beruházok rá.
Egy ótvar fekete, noname kábelmodem-router van a UPC-től. Átraktam bridge-módba, ACC66U-t mögé rakva.
Semelyik eszköz nem hozza azt a sebességet, ami a UPC routerrel volt, vagy a D-linkkel, és pl. 5GHz-en a sebességteszt úgy 30Mbit-tel elmarad a D-link-es sebességhez képest.
Merlin van a B1-en, de nekem egyértelműen csalódás, 30 ezerért talán nem ezt várná az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest