- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtocso
csendes tag
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
roland091 #1914 üzenetére
Igen, a beépített klienst jobb max 2 megára korlátozni, különben kifekteti a routert. Torrentre ennyit bír a sok le-feltöltési szál miatt. Hálózaton másolni tud gyorsabban is, így a 6 MB/s nem kellene, hogy kifektesse, de lehet valahol sérül az adat a sok írás-olvasás miatt. Szerintem a legjobb, ha használod a beépített letöltőt, az legalább éjjel-nappal nyomja a seed-et
-
tibcsi0407
félisten
válasz
roland091 #1912 üzenetére
Hány megabites neted van? Nem lehet, hogy túlterheli a meghajtót? Azért a router max 29-30 MB/s sebességet tud az USB porton keresztül. Én csak a routerrel torrentezek, ilyet még nem is próbáltam,hogy hálózati meghajtóra töltöm a dolgokat a windowsból. Már ha jól értem, akkor ezt csinálod.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
roland091 #1906 üzenetére
Nem tudom SSH-ban mennyire vagy otthon, de lehet érdemes lenne onnan partícionálnod a meghajtót.
Link
Ha így sem jó és a transmission valóban jól van konfigolva, akkor esetleg egy nagyobb pendrive-al, vagy valamivel kellene tesztelni, hogy azon jó-e, hogy kizárjuk az inkompatibilitást a winchestereddel. -
roland091
senior tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz
roland091 #1886 üzenetére
Nekem is EXT4-en van. Akkor a transmissiont is beállítottad úgy, hogy létrehoztad a mappát a meghajtón és utána kapcsoltad be? Csak a winyó van most rádugva? Nekem sok 10+ gigás fájl van rajta, amit torrenten keresztül szedtem.
Annyi, hogy rutorrentet használok, de ez most ebben az esetben tökmindegy. A transmission is jól működött. -
tibcsi0407
félisten
válasz
roland091 #1860 üzenetére
Szerintem jobban megnyílik a lehetőségek tárháza, ha CFW van rajta.
A winyót minitool-al érdemes formázni szerintem. Van egy paragon EXT driver nevezetű cucc, amit a windowsra telepítve ott is használhatsz EXT fájlrendszerű meghajtókat. -
tibcsi0407
félisten
válasz
roland091 #1858 üzenetére
Bocsi, akkor csak én nem emlékszem rá. Napközben meló, esténként MSc szakdoga, egy kicsit ki van az agyam
Nem szeretnéd kipróbálni a Custom verziót? Hátrányod nem származhat belőle, bármikor visszaállíthatod, brickelni sem tudod a routert. A winyót csak a routerre dugva használod? Mindig biztonságosan eltávolítod lehúzás előtt? -
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest