- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
-
Nexbit
senior tag
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
En. Baromi hangos. Inkabb raktam ra egy 12centis hazhuto ventit ami eleve alacsony zaju de a router usb 5V-rol plane nulla hangja van. A cpu meg 55-60fok a venti nelkuli 75-85-hoz kepest. Viszont 2-3 havonta ki kell fujni a port mert a venti telinyomja. Amikor mar 70-75fok akkor tudom h poros

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
YAS-dude
őstag
-
ArthurShelby
addikt
-
ArthurShelby
addikt
-
zsolt501
Topikgazda
Én csináltam egy időben, de aztán ráhagytam.
Egy baj van vele igazán, mégpedig a por, mert egy idő után a szellőző rések eltömődnek a portól ami a levegőben van, és így leronthatja a hűtést ami eredetileg sem túl rózsás, szóval ventilátor esetén nem árt sűrűbben portalanítani is a készüléket sűrített levegővel. -
Gubek-Einste
legenda
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A BitTorrent minden további nélkül működik port forward nélkül is, csak úgy passzív módban van a kliens, ami annyit jelent, hogy csak aktívakhoz tud kapcsolódni. Az aktív módban futó kliens bárkihez tud, de két passzív egymáshoz nem. Így aztán átlagosan a peer-ek több mint fele számára láthatatlan, szélsőséges esetben, ha csak néhány passzív seed-er van a bolyban, le sem tud tölteni egy-egy torrentet.
-
Digger
senior tag
-
Gubek-Einste
legenda
-
KaiotEch
nagyúr
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sok minden nem derül ki belőle, csak annyi, hogy nem kap PPPoE válaszcsomagot. Jó portba van dugva a WAN kábel, illetve az fw-ben jó portra konfiguráltad a WAN-t? Csak mert ahogy látom, ez már a 138-as MultiWAN Tomato. Ha csak nincsen kimondottan szükséged valamire ebből, akkor inkább javaslom a 132-est használni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Gubek-Einste
legenda
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
szőr Artúr
tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nem tudom melyik buildről van szó, 132-ben nálam van SSID Broadcast beállítás.
Alapbeállítás szerint a MAC filter minden WiFi interfészre vonatkozik, de valaki múltkor megtalálta a megoldást, NVRAM parancsokkal lehet másképpen konfigurálni. Persze lehet nem ebben a topikban láttam, lehetett még az RT-AC56U, RT-N18U, vagy akár a Tomato topikban is. Ha megtalálom, belinkelem.
Bár ez az egész MAC filter dolog semmit sem ér mint védelem.
-
zsolt501
Topikgazda
-
KaiotEch
nagyúr
-
zsolt501
Topikgazda
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Van a Pc-men is szerver, de igazából azzal is van valami probléma most. De ebben az esetben a router mappáját kéne látnia úgy hogy nem megy körbe. (router pc tv)
Amíg megvolt a samsung tv, csináltam úgy is hogy a pc-n levő szerver listájára felvettem a routerre kötött hdd listáját is, és úgy játszotta le a tv-n. Persze lassabban töltötte be, de utána sosem akadt.Ennél a routernél van olyan, hogy automatikus mappa frissítés? ( a tv topikjában ajánlották)
-
sziku69
őstag
-
zsolt501
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

zsolt501