- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
vargalex #4877 üzenetére
"Mindketten dual WLAN-t írtok. Tényleg arra gondoltok, vagy dual WAN-ra?"
Elnézést, kissé le voltam fáradva, természetesen dual wanról van szó."Mit nem sikerül beállítani OpenWrt alatt?"
Nekem nagyon "nem áll kézre" az egész felület. Biztos bennem van a hiba, egyszerű gui-nyomkodó user vagyok, eddig csak gyári fw-ekhez és Tomatohoz volt szerencsém, ezeknél gond nélkül abszolváltam a beállításokat, de ez a LuCI nekem nagyon nem adja magát. Hogy a kérdésedre konkrét példával is válaszoljak: már az elején elakadtam, azt sem találom hol kell az üzemmódot (router, AP stb.) beállítani és ha már itt gondok vannak akkor tuti millió meg egy kérdésem lenne amivel nem akarom a türelmeteket próbára tenni, úgyhogy arra jutottam egy új routerrel megoldom a problémát.
Persze úgy tűnik ez sem olyan egyszerű mint ahogy elképzeltem és csak újabb gondok jöttek...Vettem egy AX56U-t, a wan porton beállítottam a Digit, a lan1-re pedig a UPC-t; a Terheléselosztás konfigurációt beállítottam (a névleges sebességek (1000Mbps és 500Mbps) alapján) 2:1-re.
Az eredmény: jobb esetben (de ez sem egy leányálom) minden 8.-10., rosszabb esetben minden 2.-3. oldalbetöltésnél azt mondja a böngésző hogy nincs kapcsolat, aztán újratölt és behozza az oldalt. Mit csináltam rosszul/mit kéne még beállítani, hogy visszakerüljön a normális mederbe a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari