Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hello!
CPU-RAM tulajdonképpen, de ehhez kell az alaplap is nem?
Hirtelenbe, szép és jó lenne, CPU 3,6G RAM 1200
Ez a cél kbDe ha nem is jön össze pl RAM 1200, de a legtöbbet szeretném kihozni a gépből!
Amúgy ezekre gondoltam:
CPU feszültség (ezt tudom)
CPU GTL
CPU PLL
FSB Termination fesz
RAM(ezt is tudom)
NB fesz
SB fesz
PCIE SATA
LOAD-LINE CALIB.
CPU SPREAD SPEC.
CPU CLOCK SKEW
NB CLOCK SKEW
így vannak egymás után,de gondolom ezt Ti is tudjátokCPU Margin Enhancement <-- ez mi?
Ezeket a feszültségeket is be kell állítani, hogy jó és sikeres legyen a tuning, nem? Ezeket nem tudom, és nem merem állítani, mivel fogalmam sincs h. mi a jó neki, és ehhez kérnék segítséget Tőled, Tőletek!!!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest