- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tcm
tag
válasz
TESCO-Zsömle #369 üzenetére
Nálam simán azon a mezőn állok amit át szeretnék állítani (FSB) és Numerikus számbillentyűkkel simán beírom az új értéket!
-
Haart
addikt
Segííííítség
Az lenne a bibi hogy most cseréltem P5LD2/C ről P5B-re. D915-öm van. Namost a régi lapban ment 250fsb fölött alapfeszen. Most meg nemtudom rábírni sehogy sem a tuningra, pedig minden úgy állítottam be ahogy a totyik kezdő hsz-ében van. Mitévő legyek? Mit állítsak és hova? Mert ez igy elég hurka.
A másik hogy infinity-m van és 10 fokkal lett több a proci hőfoka a másik lapban mérthez képest, probe2-vel mértem mind2-őt. Ja és elkellett fordítanom az infinity-t mert nemfértem el csak elfordírtva a kondiktól a p5b-n.
[Szerkesztve] -
[CS]Blade2
addikt
válasz
donsergiooo #383 üzenetére
huuu menyivel jobb az a 8800GTS 640MB kari! Az szép!
-
cellpeti
nagyúr
egy 6320 CPU-t szeretnék,melik lapot ajánljátok ,hogy normálisan tudjam húzni a procit?
-
válasz
donsergiooo #386 üzenetére
Szerintem nem viccből mondta.
-
Anubis_9
addikt
válasz
donsergiooo #386 üzenetére
6-7 órán át!
-
Anubis_9
addikt
válasz
donsergiooo #383 üzenetére
Engedj rá egy ORHOS-t, SMALL FFTs-vel, 9-es Priorityvel. Ha hosszú órákon át nem akad ki, akkor stabil a géped!
[link]
Amúgy gratula! -
donsergiooo
senior tag
Nah ezt sikerült kihoznom a piciből! [link]
Asus P5B, E4300, 2x1GB Kingmaxik 667mhz! MSI 8800GTS 640MB kari!
BIOS: Minden alap, de CoreV: 1.55V-ra (ez kb 1.4-1.55), PCI fix 33.333mhz, Ram: 5, 6, 6, 15 asszem
FSB: 360 x9 = 3240mhz
Akinek ilyen van az lássa! -
sedo
tag
ja igen, a másik dolog, a hangkártya. nekem ezelőtt a lap előtt asus k8n-e deluxe-om volt, és azon sztem sokkal szebben szólt az alaplapi hangkártya. de jó ez egy dolog. viszont ez serceg. játékban is észrevettem már, zenéknél és filmeknél is. nem folyamatosan, de elég sűrűn, olyan mintha bizonyos hangoknál sercegne csak. mint pl tdu-ban a kerékcsikorgásnál, zenében is talán elsősorban a magasabb hangoknál. másnál is volt már ilyen? mit lehet vele kezdeni? a hozzá adott cdn található hangkártya drivert raktam fel.
-
sedo
tag
na próbálkoztam párat. feszeket nem bántottam, proci 1.35, memó 1.9, 400*8 volt a max amit kipróbáltam de ott a win bár elindult de max 2 perc után meghalt, 400*7en viszont látszatra semmi gond nem volt. most visszaállítottam mindent alapra, nekem egyelőre bőven elég ez is, de legalább ha legközelebb szükségem lesz tuningra akkor tudom hogyan kezdjek neki. köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #377 üzenetére
Ezeket hagyni kéne alapértelmezetten:
Plug and play O/S [NO]
PCI Latency Timer [64]-és aszem 256-ig vagy 296-ig lehet tenni.
nemtom mi akar ez lenni
Mintha a többi P5B-s is ezt a BIOS-t használná. Szerintem maradjon ez. -
Larry303
addikt
válasz
numerikus billentyűzeted + - gombjaival próbáltad az értéket változtatni???
a biosba ha belépsz ált az alsó vékony bannerbenkiírja, hogy melyik billentyűkkel milyen funkciókat tudsz végezni ;)
-
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #374 üzenetére
Ha C1E Support ENABLED, akkor vált alacsonyabb szorzóra.
Igen, úgy van ahogy mondod. Ha 400-as az FSB-d és 7-esre van fixálva a szorzó, úgy lesz:
üresbe 6x400
és terhelve 7x400
Ha C1E Support DISABLED, akkor fixen 7x400-on fog tekerni, ha 7-es van szorzónak beállítva. -
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #371 üzenetére
Nem maradhat auton a fesz, mert előfordulhat hogy vagy túl sok vagy túl kevés feszt kapna a kérdéses dolog.
Sajnos nem tudom, a sima P5B-sek milyen BIOS-szal nyomunlnak, mert nekem P5B-E van, amihez más BIOS kell.
Mivel nincs terhelés alatt a géped, visszaáll 6-os szorzóra, hogy ne fogyasszon sokat, ne pörgesse magát, ok nélkül, stb. (6x320=1920 Mhz) De amint terhelés éri, felugrik 9-esre. Ez így jó és normális. Igen, ha terheled a gépet, lejebb esik a fesz, de hogy miért azt sajna nem tudom.Amúgy ez is normális dolog.
Igazából a memória időzítéseken kívül és a CPU beállítoskon kívül mást nem kell piszkálnod. Csak ebben a két ablakban kell állítgatnod, a többi ablakban minden jó defaulton. -
válasz
Jobb oldalt nem jelenik meg egy mező, amibe beírhatod a megfelelő értéket?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Anubis_9 #370 üzenetére
ok. Biztos hogy szükséges, hogy ne auton adja a feszt, elvégre márkás fasza 550W-es tápom van! ?
meg akkor a többi beálitást is megnéznéd, és hogy jó-e ez a verzióju bios?
most már megy a link a tuningról (eddigi!)
CPU-Z alapba 1920Mhz-en 1,4V-ot ir, terhelve meg a képen van!
szer.
utolsó képek
12.en a bios
előte a PCI -os 64-en az jó?
meg a venti szabályzást sem álitottam, igy 2000-re megy a gyári hütő, a TT házba.
mikor bekapcsolom előszőr csak a ventik prögnek, majd kis szünet, és elindul.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #368 üzenetére
''a 3.tól a bios benne van minden ami kell'' Ezt a sort utólag olvastam el és úgy értettem, hogy a 3. képtől be van állítva minden a BIOS-ban, csak még nem a kitöltött beállításokról küldtél képet. De ezek szerint félreértettük egymást.
Egy szónak is 100 a vége: állítsd be azokat, amiket küldtem, ne hagyj auton semmit! -
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok megint!
Tuningos problémával nyaggattam a P4tuning topicban publikálókat, de mivel a kérdés alaplaporientált (P5B-VM), ezért ide küldtek.
Hááát akkor linkelném a problémát [link]
A Segítséget pedig előre is köszönöm!!!! -
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #366 üzenetére
Egy jótanács: amikor képet töltesz fel,kicsit csökkentsd a mértét, mert így te is hamarabb feltöltöd, más meg gyorsabban letölti!
A 4-es linkedben látszik, hogy mindent autón hagytál.Pedig ha követnéd az első hozzászólást, abból kileshetnél sok-sok okos dolgot.
Ezeket kapásból állítsd be:
DRAM Frequency DDR2-800MHz
PCI Express Frequency 100
PCI Clock Synchronization 33.33
Spread Spectrum Disabled
Memory Voltage 2.1V
CPU Vcore Voltage 1.35V
FSB Termination Voltage 1.400V
(ha tudja a lapod) NB Vcore 1.45V
(ha tudja a lapod) SB Vcore ( Sata;PCIE ) 1.5V
(ha tudja a lapod) ICH Chipset Voltage 1.057V
A memória időzítésnél (7-es kép) meg ezeket kellene:
5-5-5-15-5-35-10-10-10-10
UI: bocs, látom, mégis ki van töltve a BIOS... Az A és a B link nem működik.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #365 üzenetére
1 [link]
2 [link]
3 [link]
4 [link]
5 [link]
6 [link]
7 [link]
8 [link]
9 [link]
10 [link]
11 [link]
12 [link]
A [link]
B [link]
Első kettő a gép
a 3.tól a bios benne van minden ami kell, kicsit nagyok lettek a képek, a bios verzioszáma is rajta, és a jelenlegi frekvenziák tesztje az A és a B link
[Szerkesztve]
Ezt végigrágod nekem, hogy kihozhasak belőle egy fasza kis beállitást?
[Szerkesztve] -
[CS]Blade2
addikt
-
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #363 üzenetére
Ez érdekes... 6x400-on szerintem mindenképp be kellen jönnie...
Ez ''csak'' 2400 Mhz... A többit úgy állítottad be, ahogy az első hosszászólásban van?
-
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #361 üzenetére
Modify Ratio Support ENABLED
Így tudod csak beállítani a 8-as szorzót. -
[CS]Blade2
addikt
Modify Ratio Support DISABLED
Ezzel letünik a 6x és 9x-es szorzó és használhatom a 8-ast? -
Esküszöm néha sokkkot kapok, és jókat derülök 1-2 emberen
(jóértelemben nem gúnyolódok)
1: De én nem értem ha rákattint a topicra akkor az első oldal jön be és látnia kell a beállításokat.
2: Ott van világosan mit kell beállítani ahoz hogy 95% valószínűséggel menjen
3: Ott a * (gyengébbek kedvéért CSILLAG) hogy eltérő lehet másoknál
Nincs két egyforma proci igy a fesz is ennek fejében változhat. Lehet egyiknek elég, de a másik pl nem is boot-ol azon a feszen.
Ezt pls tartsátok már szem elött!
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
válasz
Anubis_9 #356 üzenetére
bocs de sztem ha gyári szorzót használ, akkor nagyon meredek az a 400fsb
tudtommal 9es a 4300 szorzója, ami 400fsbnél 3,6ghz et jelentene....sztem erre kicsi az esélye főleg ilyen feszekkel......
donsergiooo: szvsz léggel nem erőltetném hosszútávon az 1,6voltot...igaz, hogy droppol a lap terhelés alatt, de hosszútávon főleg ha 7/24 sztem nem egészséges.... -
Anubis_9
addikt
Azért azt ne felejtsd, hogy az 1. hsz-ben 6300-ast tunigoltak, neked meg 4300-asodvan. A tiednek 9-es max. szorzója, annak meg 7-es! Azért volt abban 7-esre fixálni az az érték.
Tedd erre:
Modify Ratio Support DISABLED
Amúgy jól mondod, a P5B Deluxe-szal természetesen több beállítást tudsz változtatni, mint P5B-vel.
[Szerkesztve] -
sedo
tag
válasz
Anubis_9 #354 üzenetére
Na szóval próbáljam meg úgy mint ahogy az 1.hszben van csak 1.35öt adjak a procinak. Amúgy van pár dolog amit nem lehet pontosan ugyan annyira állítani, mint pl 1.45 helyett csak 1.4 meg 1.5 volt valahol asszem, gondolom azért mert az deluxe lap volt ez meg csak sima p5b. meg próbálom aztán jelentkezem h mi lett belőle
-
Mobszóóó
csendes tag
A tuti az lenne ha alapon tudnád huzi.Azt próbáld ki hogy meddig megy el alapfeszen.A memokat pedig rakd szinkronba ...
-
Mobszóóó
csendes tag
Pont azokat mint az 1.hsz-ben van
-
sedo
tag
Üdv!
Előre leszögezném h nem értek a tuningoláshoz, soha nem is nagyon foglalkoztam vele mert nem volt rá szükségem. Most viszont van egy új gépem, és mindenki azzal cseszeget h hát ebben pont az lenne a jó, h milyen jól lehetne húzni. Végülis sikerült rávenniük h kicsit húzzunk rajta, de csak annyit h hosszabb távon se lehessen semmi baja semminek. Szal kérném a segítségeteket, h biosban mit hogyan állítsak be.
A konfig: asus p5b, e4300, 2*1gb kingmax 800mhz. Szóval ha valaki le tudná írni nekem pontosan h biosban mit mennyire állítsak, úgy mint ahogy az első hszben van akkor azt nagyon megköszönném. Nem kell brutális húzás tényleg, csak amit normál, vagy csak nagyon kis fesz emeléssel is stabilan lehet használni. Most ugye minden alapon van, és kíváncsi lennék h úgy mennyi javulás érhető el. Előre is kösz mindenkinek! -
Anubis_9
addikt
válasz
donsergiooo #345 üzenetére
Hiába nincs valósan az 1.6 V, de akkor is... Nem sok ez egy kicsit?
Mondd csak, hosszútávra tervezel?
-
donsergiooo
senior tag
nah sikerült stabilizálnom a rendszert! A Biosból, 1.6Vot adtam a CPunak (valós az úgy sincs annyi)
Kösz mindenkitől az infót! Most 3.24gzh E4300 de majd megyek feljebb is!
Üdv! -
Larry303
addikt
válasz
[CS]Blade2 #337 üzenetére
Mielőtt ennyit írsz -és akkor még finom voltam nem ártana utánna nézni a dolgoknak
965ben te nem osztod vissza a ramokat, max baltával.....1:1 a lgkisebb arány.....
ha 400x7 en akarod hajtani tán nézd meg az ezerszer említett első postot a topicban és a cpu szorzóját álítsd be 7 esre.....
az aláírásodban meg javítsd ki a ''jelszóm'' mert speciel engem nagyon zavar.....előre is köszi...
hülyegyerek: próbáld meg betölteni a bios defaultot és utánna nézd meg, hogy állítható e az opció.....amúgy ne aggódj nem fog semmiben sem zavarni...és feltételezem használni sem fogod ha bekapcsolva marad....
[Szerkesztve] -
air
nagyúr
Sziasztok!
A ''topikindito'' reszletes leiras alapjan probaltam egy kicsit tobbet kihozni a 6300-as procimbol. Deluxe alaplap, 2GB A-DATA rammal de el sem indult a lap. Decemberben vettem a lapot, azt hiszem 0910-es BIOS van benne. Lehet ez az oka?? Szamit, hogy melyik biossal probalok tuningolni?? Ha szamit a tap is, akkor az egy 465-os Enermax, tehat annak birnia kell. -
hülyegyerek
addikt
Üdv!
Vajon miért nem tudom e6420-as procival p5b dlx-ban kikapcsolni a Vanderpool technologyt? -
[CS]Blade2
addikt
válasz
donsergiooo #329 üzenetére
Vissza lehet osztani a ramokat, és ugy tuovább tudsz menni! Azt ha már tudod minden menyi a vége, onnan kompromiszum kell!
-
Anubis_9
addikt
válasz
donsergiooo #329 üzenetére
Szerintem itt már kezd sok lenni a Kingmaxnak (vagy már az is
)!
-
sedo
tag
Üdv! Nyilván hülye kérdés, de mi az a max 2 másodpercre megjelenő képernyő bootoláskor amiben vmi jmicronos cuccról van szó?
Ennyit láttam csak belőle h jmicron, meg h alá zölddel ki volt írva h ''odd: pioneer...''. Arra rájöttem h biosban simán disablere lehet állítani a jmicron cuccot, és akkor nyilván nem jelenik meg bootkor, de nem tudom h pontosan mi az, így azt sem h szükségem van-e rá, ezért nem vagyok benne biztos h nem baj ha kikapcsolom. Válaszokat köszi előre is!
-
donsergiooo
senior tag
Hát skacok emtudom mi van! Nem akarja az igazságot!
A memokat 2.1Von, a CPum 1.5 és felette is toltam, de csak nem bootol az XP 3.3ghz környékén! Valamit kéne még ügyeskednem! Memók: Kingmaxi 667mhz@720
Fsb: 360mhz -->>> CPu: 3.24GHz
Még kéne valmit beszabályozni lehet! Egyéb Vcore beállítások alapon vannak!
Üdv! -
ROBERTOH
őstag
válasz
Core2duo6600 #315 üzenetére
A memória órajele összefüggésbe van a proci órajelével, így attól függ, hogy meddig tudod húzni a procidat.
-
ROBERTOH
őstag
+1db gigabites hálókártya, 1db pci-e x16 port, +1db sata port, meg persze a különböző AI sajátosságok.
''2 db hálózati kártya fér bele'': nem belefér, hanem bele van építve
Az egyik pci-ex16-os 16x-os, míg a másik 4x-es.
Röviden ennyi, ha ennél is bővebben érdekel, akkor javaslom, töltsd le mindkét lap user manual-ját, és mazsolázz! -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Core2duo6600 #315 üzenetére
1066-ra!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
donsergiooo #319 üzenetére
nagyon gyorsan menny vissza, 3,4-ig vissza gyere!
CSak vicc! -
skoos
őstag
Anubis_9!
Hány % esélyt látsz rá, (vagy bárki más) hogy uganazon beállításokkal ugyan úgy elfusson a gép?
Majd jövő héten megnézem, de túl sok reményt személyszerint nem fűzök hozzá, mintha az én procim/lapom nem szeretné annyira a te ferkvenciáidat...legalább is, eleddig nem siekerült hozzád hasonló Voltmagasságokban maradnom...nagyon nem volt elég.
Pedig szinte napra pontosan ugyanolyan konfigunk van..... -
donsergiooo
senior tag
Nah meg is jöttem! 3GHZ .. Ram casok 5,5,5,15 ...a többi alap! FSB: 333x9!
Fesz van neki rendesen! -
donsergiooo
senior tag
válasz
Core2duo6600 #317 üzenetére
Hát remélem nekem nem kell! Ha 3.4ghzig elmegyek akkor ott megállok az biztos
...még mindig telepítek! már 5Gb progit felpakoltam, majd még ghostolnom is kell! -
Core2duo6600
veterán
válasz
donsergiooo #316 üzenetére
Vagy igen vagy nem Nem mindig tudtam így elindítni
Vannak akiknek az elemet is ki kellett már szedni, nekem azt még nem
de a cmos miatt ki kellet már a vgat szednem -
donsergiooo
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #314 üzenetére
Jah én is azt néztem! Pont ott a 8800GTS ..nem férek oda
De szerintem nem kell cmos! Tudtad ha kihúzod a tápod és megmnyomod a bekapcs gombot akkor alapon indul a rendszer?
Jó tuningolást! -
Core2duo6600
veterán
szerintetek milyen tempóra állitsam a 1066 os ramjaim ?
Ha tuningolok ? -
[CS]Blade2
addikt
válasz
donsergiooo #313 üzenetére
nem tudok ajálani, mert én igy is alapon hajtom, a cpu E4300 1800@2880Mhz, és igy FSB320-nél van DDR2 800- időzitásből a 18-at levettem 15-re. a CAS-t nem merem, mert Cmos-hoz nehéz hozzáférni, és nem akarom szétszedni.
-
donsergiooo
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #312 üzenetére
nekem is Kingmax! 667es jelnleg most 300as fsbt használok, csak még sok a telepiteni és konfigolni valóm! De majd restartnál felpiszklom akkor! Mit ajánlasz?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
donsergiooo #311 üzenetére
milyen időzitést akar használni, milyen rammal?
Nekem kingmax van 800-on gyárin -
donsergiooo
senior tag
válasz
donsergiooo #310 üzenetére
De áááhhááá, rájöttem ! A Dram Timing Enableden van nekem! oks!
Thx! -
donsergiooo
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #309 üzenetére
Hm az első 2 kép oks! De a harmadiknál, nicsenek ott a Memo Timiongok!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
donsergiooo #308 üzenetére
-
donsergiooo
senior tag
HY!
Megtudja valaki mondani, milrt nem tudom beállítani a memóidőzítéseket a P5B alaplapomon?
Manual Tuningra állitottam, de seol egy ram-mal kapcsolatos beállitás (csak a RamSB) van.
Válaszokat köszi! Lehet h updatelok egyet! -
Dj Neo
tag
válasz
[CS]Blade2 #303 üzenetére
Végülis jah, sok számít a szerencsén is , hogy milyet fogsz ki, én végülis csak ezen a két alaplapon gondolkodom..
-
Dj Neo
tag
válasz
ROBERTOH #304 üzenetére
Mire gondolsz a plusz szolgáltatásokon?
A számtech boltos csávó azt mondta, h az a különbség kb a Deluxe-ban, hogy 2 db hálózati kártya fér bele, aztán kb csak ezt ecsetelte...
Namost a PCI-Express port az hányszoros rajta (az Asusban)? Mert én mintha a leírásban 8*-osat látnék csak, a Gigabyte-ban meg 16*-os van írva... -
[CS]Blade2
addikt
Mindkettő jó! Nekem P5B sima van, és az is nagyon zsir, a Gigabyte-okban vannak rejtett beállitások is, amit elő lehet hivni!
Ez a gép ami most vettünk 285.000Ft- volt és mivel biztosra akartam menni, én az Asus-t választottam.
Ha megnézed a pH!-s teszteket, akkor láthatod, hogy Asus P5B-vel tesztelnek.
Tettől még ugyanolyan jó a Gb is, de az tuti hogy az Asus most eltalálta.
A MSI-ben én csalodtam, nagyon rossz a K7N2-Delta2 Platinium Edition amit 2éve 34K-ért vettem, hogy jó tuning alaplapom legyen, és +1mhz-et sem enged biosba! sw-uton tudom huzni 2450Mhz-re, mert a lap állandóan Cmos-resetel tér csak magához!
Inno3D a másik amit nagyon utálok 4db 6600-os halt meg a gépbe, aztán inkább visszakértük a zs-t, és vettem Connect3D 9600XT-t használtan!
Szóval én asztmondom ha biztosra akarsz menni a ASUS-t veszed!
Inno3D kártyához szerence kell, olyan mint a Tescos cuccok! -
Dj Neo
tag
Sziasztok ismét
!
A múlt nap kérdeztem, hogy szerintetek jó-e az összerakott gépemhez ez az alaplap, azt mondjátok, nagyon jó kis alaplap, és hasonló apróságok... Ma bementem egyik számítástechnikai boltba, és az eladó inkább egy Gigabyte GA-965P-DS3 S775-ös alaplapot javasolt, mivel kb 13 ezerrel olcsóbb a P5B Deluxe-nál, és ugyanazok a paraméterei... Itt a PH-n néztem teszteket, nemrég volt egy cikk alaplapok tesztjéről, és kb tök ugyanolan eredményeket produkált...
Mit szóltok? 3 év garancia van arra is, és azért az a 13k már a fele pl a ram árainak...
A múltkori gép konfigom:
- Gépház: AeroCool AeroEngine II-BBP (fekete) Midi ATX /tápegység nélkül, plexi oldallap/
- Tápegység: Chieftec 450W ATX /Aktív PFC, 12cm hűtőventillátor/
- Alaplap: Asus P5B Deluxe (S775-iP965-Dual DDR2 800-PCI Express-8 SATA II)
- Proci: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz 4MB cache (S775) FSB 1066MHz BOX Dual-Core
- Hűtő: ZALMAN CNPS9500 LED (Socket 478/775/754/939/AM2, 9cm-es, 1350-2600 rpm, 18-28 dBA, Heat Pipe) (Meglátom mennyi pénz lesz rá, mert asszem 5000-el drágább a ledes)
- Memóriák: DDR2 2048MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit /2x1024MB, CL 4-4-4-12/
- Videókártya: Asus vagy Gigabyte GeForce 8800 GTS 320MB GDDR3 (320bit) TV-Out + Dual DVI PCI-Express-16
Előre is köszi a választ... -
Anubis_9
addikt
válasz
[CS]Blade2 #299 üzenetére
Véleményem szerint a 60%-os tuninghoz már azért kellene a BIOS-ból beállított 1.4 V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest