- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
Aktív témák
-
Imy
veterán
Igez, nem is a típus a mi fontos!
Én az enyimet 2005 óktóberben 215ért vettem, és annyiban tér el a tiedtöl:
-60-as vinyó volt az enyimben (már vettem bele 120Gb-osat)
-DVD író volt az enyimben
-és beépített Wifi
Amire kérdezz rá, hogy hány cellás az aksi!!! (4 cellásnak fele akora a kapacítása, igaz ha fontos a számodra az üzemidő!) Everest Ultimate Edition-nal nem árt megnézni, hogy mennyi a tervezett kapacítás, illetve az elhasználódás mértéke! Ennyi idős notinál ha 10% felett van akkor az nem túl jó hír (utángyártott aksi 15e Ft környékén, eredeti 50e ft környékén)...
Az optikai meghajtó gondolom TSST gyártmány, de ha tönkremegy garancián túl ( a magyarországi szervíz, No comment) DVD írót 15-20e Ft között lehet venni (Ujat!)....
Erre a két dologra kérdezz rá, hogy hogysmint...és akkor tudok/tudunk segíteni!
Emugy ha az aksi nem valamui szuper, akkor is jó ár az a 90e Ft... Szerintem tök jók az ASUS-ok ár/teljesítmény viszonylatban. Minőséget csak a TSST optikai meghajtok törik meg, amugy minden márkás cucc van ben, én nem vettem észre sporolást. Magyarországi szervízük az NSE nem érdemel említést, kriminálisan gagyig, és ''törnek nyúznak''..Az optikai meghajtom egyszer sz@rakodott, de utolag kiderült, hogy a Win müvelte, de lehet előjele, hogy hardwaresen lesz sz@r az íróm.... -
Zanik
addikt
Nincs semmi baj az Asusokkal! Gondolom IBM-et meg HP-t ajánlottak. Tény hogy strapabíróbbak, megbízhatóbbak de szvsz egy mezei felhasználó igényeit egy Asus is ki tudja elégíteni.
Két kisebb gond ugyan akad. Egyrészt rossz minőségű TSST írókat szerelnek bizonyos notikba, másrészt a magyar szervíz nincs éppen a toppon!
Ha használtan akarsz venni, akkor azért az akkumulátor állapotára figyelj! Amúgy amiket leírtál azért bőven megéri a 90k, csak hajrá!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vírusirtó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest