Keresés

Aktív témák

• Imy

veterán

válasz Pitu #4980 üzenetére

Igez, nem is a típus a mi fontos! :D

Én az enyimet 2005 óktóberben 215ért vettem, és annyiban tér el a tiedtöl:
    -60-as vinyó volt az enyimben (már vettem bele 120Gb-osat)
    -DVD író volt az enyimben
    -és beépített Wifi

Amire kérdezz rá, hogy hány cellás az aksi!!! (4 cellásnak fele akora a kapacítása, igaz ha fontos a számodra az üzemidő!) Everest Ultimate Edition-nal nem árt megnézni, hogy mennyi a tervezett kapacítás, illetve az elhasználódás mértéke! Ennyi idős notinál ha 10% felett van akkor az nem túl jó hír (utángyártott aksi 15e Ft környékén, eredeti 50e ft környékén)...
    Az optikai meghajtó gondolom TSST gyártmány, de ha tönkremegy garancián túl ( a magyarországi szervíz, No comment) DVD írót 15-20e Ft között lehet venni (Ujat!)....
    Erre a két dologra kérdezz rá, hogy hogysmint...és akkor tudok/tudunk segíteni!

Emugy ha az aksi nem valamui szuper, akkor is jó ár az a 90e Ft... Szerintem tök jók az ASUS-ok ár/teljesítmény viszonylatban. Minőséget csak a TSST optikai meghajtok törik meg, amugy minden márkás cucc van ben, én nem vettem észre sporolást. Magyarországi szervízük az NSE nem érdemel említést, kriminálisan gagyig, és ''törnek nyúznak''..Az optikai meghajtom egyszer sz@rakodott, de utolag kiderült, hogy a Win müvelte, de lehet előjele, hogy hardwaresen lesz sz@r az íróm....

• Zanik

addikt

válasz Pitu #4980 üzenetére

Nincs semmi baj az Asusokkal! Gondolom IBM-et meg HP-t ajánlottak. Tény hogy strapabíróbbak, megbízhatóbbak de szvsz egy mezei felhasználó igényeit egy Asus is ki tudja elégíteni.
    Két kisebb gond ugyan akad. Egyrészt rossz minőségű TSST írókat szerelnek bizonyos notikba, másrészt a magyar szervíz nincs éppen a toppon!

Ha használtan akarsz venni, akkor azért az akkumulátor állapotára figyelj! Amúgy amiket leírtál azért bőven megéri a 90k, csak hajrá!

Aktív témák