- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
válasz
ATM_automata #1550 üzenetére
Megnéztem ezeket a notiba való WLAN cuccosokat, max. 10kHUF-ból meg lehet úszni (6k wlan kártya, 4k antenna), nálunk (SK) meg akár 7,5kHUF-ból is kijöhet a cucc... Mostmár csak egy olyan helyet kell találnom ahol ezt beszerelik nekem úgy hogy utána működjön is rendesen
-
sztikac
őstag
válasz
ATM_automata #1546 üzenetére
HCONTROL.EXE-ről ezt találtam: [link], tehát itt valamivel nagyon össze kell akadnia hogy wlan kártya miatt elszálljon... WLAN kártya milyen csatlakozóval van a gépbe építve és kb. mennyiért sikerült beszerezned?
-
sztikac
őstag
válasz
ATM_automata #1544 üzenetére
Nem 100% de szerintem a Fn gomb működéséhez kell...
-
sztikac
őstag
Hali! Asus A9Rp notimba szeretnék utólag beépíteni egy Wi-Fi kártyát, lehetséges ez? Ezeket a modelleket szállítják wifivel is és anélkül is (az enyémen is rajta van a wi-fi led is, meg a bekapcsológomb matricája is a billentyűzeten). Annyit eddig sikerült kiderítenem hogy ezekbe a notikba belső USB-s ZD1211 WLAN kártya kerül. Sajnos a gugli arra már nem adott tippet hogy ezt a kártyát hol lehetne beszerezni (ha lehet egyáltalán).
-
sztikac
őstag
Hát még én hogy örülök
Pár nap múlva kap 1 kis memóbővítést a noti (1GB), utána pedig a vinyót szeretném kicserélni benne. Ha a mostani 256-os modul mellé berakom az 1 gigásat lehet belőle vmi. gond (főleg stabilitási problémákra gondolok) ? A másik kérdésem pedig hogy vinyóból milyet érdemes venni, 5400 rpm /16Mb vagy 7200 rpm/8Mb ? Vagy esetleg nem fogom észrevenni a különbséget?
-
sztikac
őstag
válasz
sztikac #1033 üzenetére
Megoldottam
Eszközkezelőben az IDE ATA/ATAPI vezérlőknél újratelepítettem a drivert és: Transfer Rate: Min. 28.5 MB/sec, Max. 34.8 MB/sec. A Total Commander meg az eddigi átlagos 6-700 kB/s helyett 6-7000 kB/s sebességgel másol. Mondjuk nem értem ehhez miért kellett (ugyanazt) a drivert újratelepíteni
-
sztikac
őstag
Transfer Rate: Min. 0.7 MB/sec, Max. 1.0 MB/sec
Sérülést nem talál a HD Tune (sem).
Gari még van rá (3 hónapos a gép), de nem tudom, hogy felénk (SK) a érdemes-e a szerviz kezébe adni egy egyébként hibátlan notit? Mert a magyarországi ASUS szervizről elég sok rémtörténetet hallotam/olvastam... -
sztikac
őstag
Hi,
Asus A9Rp notim van, 60 GB-os 4200 rpm Hitachi vinyóval. Ez utóbbi cucc igencsak gyanús nekemFeltönően lassú... A sebessége 400 kB/s és 800 kB/s között ingadozik
Vagy esetleg ez normális a 4200 rpm-es vinyóknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest