Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PappZ75

tag

Sziasztok! Vettem kisfiamnak egy ASUS TUF A15 FA507NV (ha jól tudom 2023-as modell) Laptopot.
    Alapvető problémám, hogy nem tudom a WiFI életre lehelni benne.
    Windos 11 pro (HUN) vettem hozzá.

Már telepítésor sem kínálta fel a WIFI-t csak LAN-t amihez kábelesen nem akarok csatlaozni, mikor feltepült a Windos, maga a WIFI eszközt sem látja a win11. Természetesen az ASUS oldaláról pontosan a termékhez adott legújabb Raltek WIFI drivert tettem fel, de magát a WIFI eszközt nem látja.

Beléptem BIOS-ba, ot Advanced Setup-ban sem láttam olyat hol kell(ene) bekapcsolni a WiFit. De itt lehet szerintem a gond (Advanved mód F7 belépés után Advanced fül alatt ASUS System Diagnostcs alatt futtatatom a Wi-FI tesztet, akkor mikor elindul kérdi bekapcoslja-e a Wi-Fi, ha nem teszem meg sikertelen a diagnosztika., Ha megteszem fel tudok lépni több WiFI-re is (bármire) a teszt sikeres. Ezt minden BIOS után így kell. Tartok attól, hogy valahol mégis fixen be kellene kapcsolni a WiFi-t de nem találom hol.
    Hol kell ilyen lapotopnál ezt bekapcsolni, vagy mi lehet a hib elhárítás más módja?
    Mégegyszer nicns Wifi ikon hardver eszközöknél sem látja magát a Realtek Wifi eszközt Win11 pro.

Szülinapi ajándék lenne, így sűrgős is lenne :( :( :(

Sok sok Windowst telepítettem, de így még nem jártam.

Várom szíves segítségetek.

Új hozzászólás Aktív témák